Opitz Barbi egy barátjával vásárolgatott egy budapesti plázában, amikor egy hatfős társaság különösebb ok nélkül rájuk támadt.

VV Gregor, vagyis Einwiller Gregor számolt be róla közösségi oldalán, hogy Opitz Barbival vásárolt a Westendben, amikor durva támadás áldozatai lettek, írja168.

Először csak követtek minket és szóban inzultáltak, minősítették leginkább Barbi kinézetét. Mivel semmire sem reagáltunk, elkezdtek egyre durvább jelzőkkel illetni, majd hátulról megtépték Barbi haját

– idézte fel, majd hozzátette, hogy ekkor az énekesnő reflexből hátracsapta a táskáját, ami még inkább felbőszítette a társaságot, akik halálosan fenyegetni kezdték őket. 

Elkezdtek életveszélyesen megfenyegetni, hogy na ezért megdöglötök és kétszer leköptek minket! Ekkor úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk a WestEndet, megpróbáljuk lerázni őket.

Mikor úgy tűnt, sikerült lehagyni a támadókat, visszaindultak az üzletbe, ahol eredetileg vásárolni akartak, de a társaság újra megtalálta őket, újra leköpték a párost, továbbra is trágár szavakkal illették őket és az egyik támadó videózni is kezdett. Opitzék úgy ítélték meg, biztonságosabb lesz, ha betérnek az egyik üzletbe, ahol az üzletvezető és a pláza biztonsági szolgálata próbált nekik segíteni. 

Ekkor az egyiknek sikerült Barbit ismét leköpni és a haját újra megtépni, amire én természetesen a barátnőmet védve közbeavatkoztam. Ekkorra már óriási tömeg tátotta a száját. Viszont senki sem segített

– mesélte az egykori valóságshow-hős. A társaságot végül a biztonságiaknak sikerült eltávolítania az épületből, de még ekkor is azt kiabálták Opitzéknak, hogy nem jutnak ki a plázából élve, mivel minden kijáratnál várni fogják őket. A rendőrséget is kihívták, és ők kísérték ki őket kihallgatás után az épületből. 

Az, hogy az ember már nyugodtan nem tud elmenni vásárolni sem és nem csak verbálisan abuzálnak, de tettlegesség is elfajul a dolog, az azért, azt gondolom, nonszensz!

– jelentette ki Gregor, majd megköszönte az üzletvezetőnek, a biztonsági szolgálatnak és a rendőröknek a segítséget, és csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy egyetlen szemtanú sem segített nekik. A sajtóértesülések szerint az énekesnő meg is sérült az eset során, egy szemtanú úgy látta, a körménél szerezhetett vérző sebet. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet