Több mint 200 művésszel, színésszel, közösségi vagy politikai vezetővel készít pénteken globális, 24 órás élő online műsort Oprah Winfrey.

Válságban is milliók mutatják ki szeretetüket egymás iránt

Oprah Winfrey The Call to Unite (Egységre hívás) című műsorában részt vesz többek között Jennifer Garner és Julia Roberts színésznő, Deepak Chopra amerikai-indiai író, Quincy Jones zenész és Rob Lowe színész is. A műsorban szereplők a járvány kihívásait szeretnék enyhíteni és beszélgetésekkel, előadásokkal vagy online kurzussal támogatni az embereket – írja a The Hollywood Reporter online kiadása.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ma a világon emberek millió élnek egymástól izoláltan és a járvány miatt aggodalommal telve, nem találkozhatnak szeretteikkel, nem mehetnek dolgozni, vagy éppen azokat gyászolják, akiket elveszítettek. Mégis, a távolságtartás idejében milliók ragadják meg az alkalmat, hogy számtalan módon mutassanak szeretetet és támogatást egymás iránt. A The Call to Unite ezeknek az emberi megnyilvánulásoknak az ünneplése, arra szólítja fel a világot, hogy emeljük fel egymást a szükségnek ezen pillanatában. Szükségünk van egymásra, jobban, mint valaha[/perfectpullquote]

– áll az eseményt bemutató közleményben.

Oprah Winfrey 24 Oras Musor
Oprah Winfrey / Fotó: Getty Images

A sztárok közül mindenki más módon veszi ki részét a támogatásból, van, aki dalt ad elő, más saját történetéről mesél.

Még George W. Bush is részt vesz

A résztvevők között lesz mások mellett Alanis Morissette énekesnő, Common rapper, Daniel Dae Kim és Martin Sheen színész, Eva Longoria színésznő, Josh Groban amerikai író-dalszerző, Naomi Campbell modell. Várhatóan részt vesz a műsorban George W. Bush, Martin Luther King III, Tim Shriver aktivista és Marie Kondo.

Naomi Campbellt paranoiásnak hitték, ma már követik a tanácsát

Tavaly júliusban osztott meg a modell egy videót, amelyben bemutatja, milyen elővigyázatosságokat tesz, hogy elkerülje a repülés közben a fertőzéseket, írja a . Akkor a videó túlzásnak tűnt, és talán mosolyt is csalt többek arcára is. Sajnos azóta változott a helyzet, hiszen az új koronavírus terjedése miatt az Egészségügyi Világszervezet nem győzi hangsúlyozni a higiéniai előírások betartását.

A nézők a szolgáltató partnereken keresztül adományozhatnak is: akár pénzzel, akár önkéntes munkával támogathatják a szükséget szenvedő családokat és közösségeket.

A helyi idő szerint pénteken este 8 órakor kezdődő műsort a hivatalos weboldalon közvetítik élőben, valamint a GiveDirectly és Points of Light közösségi oldalain.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet