Orbán Viktor után Andy Vajna következett – Így pózoltak Chuck Norris-szal a NER-lovagok

Chuck Norris beépült a NER-be. Először Orbán Viktor miniszterelnökkel, most pedig Andy Vajna kollégájával fotózkodott.

A hétvégét Budapesten töltő Chuck Norris a Baptista Szeretetszolgálat aukciójáért utazott Magyarországra.

Videót és fotót is posztolgatott Orván Viktor Chuck Norris színésszel. Azonban a texasi kopó vette a fáradtságot arra is, hogy ellátogasson régi barátjához, Andy Vajnához. 

No Title

It was a pleasure to see an old friend @chucknorris in Budapest, I remember meeting together with Bruce Lee in Hong Kong long time ago. pic.twitter.com/3h6ljDnpxI

„Öröm volt látni régi barátomat, Chuck Norrist Budapesten. Emlékszem, mikor sok idővel ezelőtt együtt találkoztunk Bruce Leevel Hong Kongban” – írta a kép alá Vajna.

Ner-lovagok festményeken – drMáriás és Fábry kollabja

DrMáriás sokszor volt Fábry Sándor vendége. És ahogy általában ez lenni szokott, a két jellegzetes groteszk hang felismerte közös hullámhosszát. Elindult egy olyan kulturális projekt, ami megbélyegezte a magyar politika és közélet abszurd mibenlétét. Sőt, nevetésre sarkallja a nézőt. Persze van itt Tito, Bukowski, Marx, de a régi idők emlékére Gömbös Gyula és Kádár János is megkapta a maga vásznát.

Mint írja a 24.hu, a “fotót elnézve, nem tudjuk, ki örült jobban a találkozásnak, Andy Vajna vagy az őt vicsorogva szorongató Norris.”


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból