Orbán Ráhel és Tiborcz 420 ezres táskával flangáltak, pedig a kormány szerint Bécs élhetetlen

Bécs ellen mondhatni lejárató kampány indult a magyar kormány részéről. Szerintük élhetetlen. Ennek ellenére a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István kellemesen sétáltak, nem félve a migránshordáktól.

Mi több, 420 ezres Gucci-táskát sem féltve járták Bécs utcáit. Egy 1490 dolláros, ~420 ezer forintos hátizsákkal vásárolt Orbán Ráhel, Orbán Viktor magyar miniszterelnök lánya, írja a 444. Az említett hírportál olvasója küldött néhány lesifotót, amelyeken jól látható, Tiborcz István, az Elios-lámpák prométheuszi ura kíséri feleségét Bécs utcáin. 

Íme, a TOP 25 legélhetőbb város a világon! / ContextUs

Meglepő módon a Monocle 2018-as legélhetőbb városok listájának élén München áll, ami ezúttal maga mögé utasította Tokiót. A német nagyváros az elemzők szerint a lakosok értékelése alapján a “kitűnő infrastruktúra”, a “virágzó gazdaság”, a “természetközeliség és a kultúra iránti nagyra becsülés” miatt végzett az élen.

Lázár János horrorvideójára emlékszünk még? Azzal kezdődött a kampány, miszerint Bécs élhetetlen. Majd jött Kósa Lajos is, aki szerint Bécs élhetetlen. Pedig az Economist Intelligence Unit felmérésre szerint 2018-ban Bécs a világ legélhetőbb városa. Az első helyet Melbourne-től vette át, írja a BBC

Orbán Ráhel az út szélére dobta a használt pelenkát Horvátországban – Fotók

A kormányfő legidősebb lánya, Ráhel újra gyermeket vár. Édesapja miniszterelnöki esküjén a parlamenti páholyban ült gömbölyödő pocakjával. Mindez azt jelenti, hogy Orbán Viktor háromszoros nagypapa lesz. A 28 éves Ráhelnek és férjének, Tiborcz Istvánnak van már egy kislánya, Aliz, aki 2016-ban született, Ráhel testvére, Sára pedig januárban jelentette be, hogy babát vár.

Ezek tükrében humorosnak tekinthető, hogy ilyen nagy értékű ingósággal szelik Ausztri fővárosának utcáit a magyar miniszterelnök családtagok.

Ez óriási: Ilyen merész képet festett Orbán Ráhelről DrMáriás

Az Ausztria Mona Lisájának is hívott Adele Bloch-Bauerről Klimt két képet is festett, ezek egyikét gondolta újra a miniszterelnök lányával a művész.

Mint a 444 írja, Orbán Ráhel és Tiborcz István “a pokol egyik bűzös bugyrában, a híres bevásárló utcában, a Kärntner Strassén” sétáltak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból