Követem Közélet Orbán Ráhel és Tiborcz 420 ezres táskával flangáltak, pedig...

Orbán Ráhel és Tiborcz 420 ezres táskával flangáltak, pedig a kormány szerint Bécs élhetetlen

Promóció

Bécs ellen mondhatni lejárató kampány indult a magyar kormány részéről. Szerintük élhetetlen. Ennek ellenére a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István kellemesen sétáltak, nem félve a migránshordáktól.

Promóció
- Advertisement -

Mi több, 420 ezres Gucci-táskát sem féltve járták Bécs utcáit. Egy 1490 dolláros, ~420 ezer forintos hátizsákkal vásárolt Orbán Ráhel, Orbán Viktor magyar miniszterelnök lánya, írja a 444. Az említett hírportál olvasója küldött néhány lesifotót, amelyeken jól látható, Tiborcz István, az Elios-lámpák prométheuszi ura kíséri feleségét Bécs utcáin. 

Íme, a TOP 25 legélhetőbb város a világon! / ContextUs

Meglepő módon a Monocle 2018-as legélhetőbb városok listájának élén München áll, ami ezúttal maga mögé utasította Tokiót. A német nagyváros az elemzők szerint a lakosok értékelése alapján a “kitűnő infrastruktúra”, a “virágzó gazdaság”, a “természetközeliség és a kultúra iránti nagyra becsülés” miatt végzett az élen.

Lázár János horrorvideójára emlékszünk még? Azzal kezdődött a kampány, miszerint Bécs élhetetlen. Majd jött Kósa Lajos is, aki szerint Bécs élhetetlen. Pedig az Economist Intelligence Unit felmérésre szerint 2018-ban Bécs a világ legélhetőbb városa. Az első helyet Melbourne-től vette át, írja a BBC

Orbán Ráhel az út szélére dobta a használt pelenkát Horvátországban – Fotók

A kormányfő legidősebb lánya, Ráhel újra gyermeket vár. Édesapja miniszterelnöki esküjén a parlamenti páholyban ült gömbölyödő pocakjával. Mindez azt jelenti, hogy Orbán Viktor háromszoros nagypapa lesz. A 28 éves Ráhelnek és férjének, Tiborcz Istvánnak van már egy kislánya, Aliz, aki 2016-ban született, Ráhel testvére, Sára pedig januárban jelentette be, hogy babát vár.

Ezek tükrében humorosnak tekinthető, hogy ilyen nagy értékű ingósággal szelik Ausztri fővárosának utcáit a magyar miniszterelnök családtagok.

Ez óriási: Ilyen merész képet festett Orbán Ráhelről DrMáriás

Az Ausztria Mona Lisájának is hívott Adele Bloch-Bauerről Klimt két képet is festett, ezek egyikét gondolta újra a miniszterelnök lányával a művész.

Mint a 444 írja, Orbán Ráhel és Tiborcz István “a pokol egyik bűzös bugyrában, a híres bevásárló utcában, a Kärntner Strassén” sétáltak.

Promóció
Forrás444
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3