Orbán Ráhelezni tilos! – Cegléden kifüggesztették a szemetelést tiltó táblát

Orbán Viktor lánya, Ráhel horvátországi története nagyot ment a sajtóban. Sőt, ezt követően már igeként is használják. És amikor azt hittük, nem tudják fokozni, akkor Cegléden rácáfoltak erre.

Új táblák jelentek meg a napokban Cegléden: a város határában, a bejövő utak mellett és a 4-es főút egyik körforgalmában is arról tájékoztatják az arra járókat, hogy

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ráhelezni tilos![/perfectpullquote]

– vette észre a Facebookon a Ceglédi Panoráma nevű csoport posztját a hvg.hu.

Facebook

No Description

A bejegyzésből nem derül ki pontosan, vajon mit jelenthet a ráhelezés, és pláne, hogy Cegléden mit jelenthet, de a legtöbb kommentelő sejti, mire gondolhatott a táblát elhelyező ismeretlen. Egyikük egy komplett szótári szócikket mellékel a megfejtéséhez:

Ige Lett Orbán Ráhel Pelenkás Fiaskója / Fotó: Gulyás Balázs

A kifejezés minket is zavarba ejt, csak annyit tudnánk hozzáfűzni, hogy a nyáron a fél magyar sajtót, valamint a horvát és a szerb mádiát is bejárta egy hír, amely szerint a Horvátországban nyaraló Orbán Ráhel egy használt pelenkát rejtő zacskót dobott laza mozdulattala horvát autópálya mellett.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból