Követem Közélet A veje, Tiborcz István balatoni luxusbirtokán fotózkodott Orbán Viktor

A veje, Tiborcz István balatoni luxusbirtokán fotózkodott Orbán Viktor

Promóció

Orbán Viktor magyar miniszterelnök újfent posztolt Facebook-oldalára, ezúttal a Balatonról. De vajon pontosan hol tartózkodhat? Úgy tűnik, veje, Tiborcz István vendégszeretetét élvezi.

Több Balaton, kevesebb Brüsszel

Promóció
- Advertisement -

Két nappal ezelőtt Orbán Viktor magyar miniszterelnök nem a kedvenc köteteit népszerűsítette, hanem a már megszokott pénteki rádióinterjúból vágott ki egy részletet, hogy megossza a Facebook-követőivel. Mint ismert, egy több napig tartó EU-csúcson vett részt Orbán, a Kossuth Rádióban pedig meghallgathatta a nagyérdemű, milyen konzekvenciákat vont le a magyar miniszterelnök.

Számunkra most a „több Balaton, kevesebb Adria” szövegrész a lényeges a történetünk szempontjából, hiszen Orbán a szombaton posztolt fotóhoz azt írta: „Több Balaton, kevesebb Brüsszel.”

/ Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldala

Ha esetleg nem hinnénk a magyar miniszterelnöknek, hogy valójában nem a magyar tengernél nyaral, a Magyar Narancs és az Átlátszó segíthet ebben. Sőt, azt is kiderítette, pontosan hol tartózkodhat.

Hiába közterület, kapu zárja

A fényképes összevetésekből ugyanis a hetilap szerkesztősége megállapította, a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak az úszómedencés, villás birtokán lógatta kicsit a lábát.

Mint a 2019-es Átlátszó-drónfelvételekből kiderült, a villa a Felsőörsöt Almádival összekötő úttól nem messze, egy abból leágazó zsákutcából közelíthető meg, ami hivatalosan ugyan közterület, az elején mégis kapu zárja le.

Nem kisebb, mint 1 hektáros területen álló nyaralókomplexum Tiborczék luxusbirtoka, ahol villa, saját borospince, napelem-farm, sőt, még egy bozótossal gondosan eltakart úszómedence is helyet kapott annak ellenére, hogy hivatalosan a mezőgazdasági művelés alól nemrég kivett telkeken csak „gazdasági épületek” állnak.

Tiborcz István egyhektáros, úszómedencés birtokot vett a Balatonnál

Teljes cikk: https://atlatszo.hu/2019/06/27/tiborcz-istvan-egyhektaros-uszomedences-birtokot-vett-a-balatonnal/

A Balaton-felvidék folyamatos felvásárlása és beépítése egyébként a NER elitjének egyik kedvenc hobbija, ami viszont a helyieket egyre inkább zavarja. Legutóbb például épp az derült ki, hogy Szatmáry Kristóf fideszes képviselő panzióval és saját borászattal, EU-s pénzből építheti be a Badacsony egy részét.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3