“Orbán Viktor egy sz_ros 4 milliós hitelt nem tud törleszteni”

Dezső András, az Index újságírója rendkívül humoros oldaláról fogta fel Orbán Viktor és az újdonsült leggazdagabb ember, Mészáros Lőrinc viszonyát.

Mint írja Dezső András a Facebook-posztjában, a legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint Orbán Viktor megtakarítása 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt. Felhívja a figyelmet az Index újságírója, hogy “azért itt érdemes egy pillanatra megállni.”

c2000
Orbán Viktor magyar miniszterelnök / Fotó: ATV

A poszt ezt követően a Mészáros Lőrinc mint a leggazdagabb ember Magyarországon és Orbán Viktor viszonyára tér ki – és persze a magyar miniszterelnök hiteltartozására.

Mészáros Lőrinc megelőzte az OTP vezérigazgatóját, a gázszerelő a leggazdagabb ember kishazánkban

Tavaly 20 helyet ugrott előre Mészáros Lőrinc a Forbes 2017-es listáján. Most, idén felért a csúcsra: hivatalosan is Magyarország leggazdagabb embere az ország gázszerelője. A Forbes listája alapján 2018-ra az egykori gázszerelő, Mészáros Lőrinc lett Magyarország leggazdagabb embere soha nem látott vagyonnal, 381,3 milliárd forinttal.

Megvédi egész Európát és nem tudja a hiteltartozását kiegyenlíteni? És közben jó barátja, Mészáros Lőrinc a szeme előtt válik a leggazdagabb magyarrá. Mint Dezső András megállapítja, nem tud bánni a pénzzel Orbán Viktor. A hiteltartozásuk mindössze 4 783 328 forintra csökkent.

A teljes poszt alább olvasható:

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból