Dezső András, az Index újságírója rendkívül humoros oldaláról fogta fel Orbán Viktor és az újdonsült leggazdagabb ember, Mészáros Lőrinc viszonyát.

Hirdetés

Mint írja Dezső András a Facebook-posztjában, a legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint Orbán Viktor megtakarítása 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt. Felhívja a figyelmet az Index újságírója, hogy “azért itt érdemes egy pillanatra megállni.”

Orbán Viktor magyar miniszterelnök / Fotó: ATV

A poszt ezt követően a Mészáros Lőrinc mint a leggazdagabb ember Magyarországon és Orbán Viktor viszonyára tér ki – és persze a magyar miniszterelnök hiteltartozására.

Mészáros Lőrinc megelőzte az OTP vezérigazgatóját, a gázszerelő a leggazdagabb ember kishazánkban

Tavaly 20 helyet ugrott előre Mészáros Lőrinc a Forbes 2017-es listáján. Most, idén felért a csúcsra: hivatalosan is Magyarország leggazdagabb embere az ország gázszerelője. A Forbes listája alapján 2018-ra az egykori gázszerelő, Mészáros Lőrinc lett Magyarország leggazdagabb embere soha nem látott vagyonnal, 381,3 milliárd forinttal.

Megvédi egész Európát és nem tudja a hiteltartozását kiegyenlíteni? És közben jó barátja, Mészáros Lőrinc a szeme előtt válik a leggazdagabb magyarrá. Mint Dezső András megállapítja, nem tud bánni a pénzzel Orbán Viktor. A hiteltartozásuk mindössze 4 783 328 forintra csökkent.

A teljes poszt alább olvasható:

Dezső András

A legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint Orbán Viktor megtakarítása 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt. Emellett tovább törlesztették a családi házukra felvett hitelt, a tartozás így 4 783 328…

Hirdetés