Nemrég végigsöpörte az internetet az a bejegyzés, amit a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor posztolt. Szeretett volna boldog karácsonyt kívánni nem csak szimpatizánsainak, hanem mindenkinek. De nem eresztette bő lére a karaktereket!

Míg a karácsonyfát állítod, biztosan szembe jött veled Orbán Viktor karácsonyi üdvözlése a Facebookon. Talán nem nagy elvárás, ha azt mondja valaki, hogy egy miniszterelnök igenis cizellálja a jókívánságokat.

Egyik oka a kritériumnak, hogy ekképpen is megmutathatja, hogy mennyit is jelentenek neki a magyarok.

A közösségi média virágkorában, ahol az elnökök rendre kiaknázzák például a Facebookban rejlő lehetőségeket, igen odavetett Orbán posztja. Több médiaorgánum is szóvá tette, hogy megerőltethette volna magát a miniszterelnökünk.

Szeretnénk javasolni a magyar miniszterelnöknek, hogyan is tehetett volna eleget a karácsonyi üdvözlésnek.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A fenti képen Nagy Imre díszíti a karácsonyfát utódjának, Hegedüs Andrásnak az unokájával. Mi látható a fotón? Kellemesen meghitt atmoszférát sugároz a fotó, és jelzi, hogy ugyanolyan ember a miniszterelnök, mint mindenki más. Talán még arra is befizettünk volna, ha Orbán éppen bejglit eszik családjával és Mészáros Lőrinccel. Talán egy másodpercre elfelejtettük volna, mennyit nyúl le a korrupciókirály. Na, jó, soha nem tudjuk elfelejteni. De akkor is! Ne egy kvázi Facebook-generátor küldjön jókívánságokat azoknak, akik számítanak rá!

De nem volt ez mindig így. Három évvel ezelőtt, 2014-ben még így kívánt kellemes ünnepeket a miniszterelnök:

Orban Viktor Facebook Karacsony1
/ Fotó: Orbán Viktor Hivatalos Facebook-Oldala

Vajon mi állhat a harmatgyenge jókívánság mögött? Orbán Viktor social media managere épp sietett bejglievésre, és ennyi telt tőle?

De az is elképzelhető, hogy ha nincs migrációs ügy, amire nem tudja ráhúzni a propagandájukat, akkor érdektelenné válik Magyarország első embere.

Írjátok meg kommentben, szerintetek mi lehet a valódi ok!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.