Na, így kellett volna boldog karácsonyt kívánnia Orbán Viktor miniszterelnöknek

Nemrég végigsöpörte az internetet az a bejegyzés, amit a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor posztolt. Szeretett volna boldog karácsonyt kívánni nem csak szimpatizánsainak, hanem mindenkinek. De nem eresztette bő lére a karaktereket!

Míg a karácsonyfát állítod, biztosan szembe jött veled Orbán Viktor karácsonyi üdvözlése a Facebookon. Talán nem nagy elvárás, ha azt mondja valaki, hogy egy miniszterelnök igenis cizellálja a jókívánságokat.

Egyik oka a kritériumnak, hogy ekképpen is megmutathatja, hogy mennyit is jelentenek neki a magyarok.

A közösségi média virágkorában, ahol az elnökök rendre kiaknázzák például a Facebookban rejlő lehetőségeket, igen odavetett Orbán posztja. Több médiaorgánum is szóvá tette, hogy megerőltethette volna magát a miniszterelnökünk.

Szeretnénk javasolni a magyar miniszterelnöknek, hogyan is tehetett volna eleget a karácsonyi üdvözlésnek.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A fenti képen Nagy Imre díszíti a karácsonyfát utódjának, Hegedüs Andrásnak az unokájával. Mi látható a fotón? Kellemesen meghitt atmoszférát sugároz a fotó, és jelzi, hogy ugyanolyan ember a miniszterelnök, mint mindenki más. Talán még arra is befizettünk volna, ha Orbán éppen bejglit eszik családjával és Mészáros Lőrinccel. Talán egy másodpercre elfelejtettük volna, mennyit nyúl le a korrupciókirály. Na, jó, soha nem tudjuk elfelejteni. De akkor is! Ne egy kvázi Facebook-generátor küldjön jókívánságokat azoknak, akik számítanak rá!

De nem volt ez mindig így. Három évvel ezelőtt, 2014-ben még így kívánt kellemes ünnepeket a miniszterelnök:

orban viktor facebook karacsony1
/ Fotó: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala

Vajon mi állhat a harmatgyenge jókívánság mögött? Orbán Viktor social media managere épp sietett bejglievésre, és ennyi telt tőle?

De az is elképzelhető, hogy ha nincs migrációs ügy, amire nem tudja ráhúzni a propagandájukat, akkor érdektelenné válik Magyarország első embere.

Írjátok meg kommentben, szerintetek mi lehet a valódi ok!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból