Követem Közélet Orbán Viktor letartolta a Facebookot influenszereket megszégyenítve

Orbán Viktor letartolta a Facebookot influenszereket megszégyenítve

Promóció

Orbán Viktor köszöntötte a magyarokat karácsony alkalmából a hivatalos Facebook-oldalán. Néhány óra alatt annyian kedvelték a posztot, ami ritka számban megy a magyar influenszerek körében is.

Promóció
- Advertisement -

Orbán Viktor a 2017-es blama után igyekszik kiszolgálni a szimpatizánsait, mindezt az influenszereket megszégyenítő eszközökkel. És mint tartja a mondás, mindig magas interakciót vált ki, ha kutya és/vagy gyermek szerepel a fotón. Úgyis mondatnánk, a cukiság faktor kimaxolva.

Orbán Viktor Facebook-oldalán köszöntötte a magyarokat karácsony alkalmából

Úgy tűnik, Orbán Viktor idén karácsonykor sem bízta a véletlenre. Facebook-oldalán közzétett ünnepi fotóján három vidám unoka, egy fegyelmezett vizsla és néhány  elhelyezett plüssfigura garantálják a sikert.

Olyannyira bevált, hogy néhány óra alatt már több mint 40 ezer lájk érkezett a fotóra. Cikkünk írása során 54 ezerre rúg ez a szám. Ez pedig jóval magasabb, mint korábban bármelyik celeb posztja.

Dely Ábris az influenszerekről: „Akkor vagy sikeres, ha valóban érdekled az embereket”

Dely Ábris a Creatinsta influencer-ügynökség ügyvezetője és társtulajdonosa. 16 éves korától saját cégével közösségi média kampányokat tervezett és kivitelezett az angol piacra, de marketinges tudását Taiwanon is kamatoztatta. Miután úgy látta, hogy a magyar piac nem igazán tudja sikeresen kiaknázni a közösségi médiában rejlő lehetőségeket, megalapította a Creatinsta ügynökséget, a Kereskedelmi Marketing Trendekkel közösen, hogy ebben nyújtson segítséget.

A recept most is bevált. A miniszterelnök Facebook-oldala szinte felrobbant. A közzétett fotóra pár óra alatt 44 ezer lájk érkezett, ami jóval meghaladja a reakciók szokásos mennyiségét.

Persze külföldön egészen más a közeg, ott csak úgy röpködnek a milliók által lájkolt fotók Kim Kardashiannál, Milly Bobby Borwnnál vagy épp Kate Perry-nél.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3