Követem Közélet Orbán Viktor letartolta a Facebookot influenszereket megszégyenítve

Orbán Viktor letartolta a Facebookot influenszereket megszégyenítve

Promóció

Orbán Viktor köszöntötte a magyarokat karácsony alkalmából a hivatalos Facebook-oldalán. Néhány óra alatt annyian kedvelték a posztot, ami ritka számban megy a magyar influenszerek körében is.

Promóció

Orbán Viktor a 2017-es blama után igyekszik kiszolgálni a szimpatizánsait, mindezt az influenszereket megszégyenítő eszközökkel. És mint tartja a mondás, mindig magas interakciót vált ki, ha kutya és/vagy gyermek szerepel a fotón. Úgyis mondatnánk, a cukiság faktor kimaxolva.

Orbán Viktor Facebook-oldalán köszöntötte a magyarokat karácsony alkalmából

Úgy tűnik, Orbán Viktor idén karácsonykor sem bízta a véletlenre. Facebook-oldalán közzétett ünnepi fotóján három vidám unoka, egy fegyelmezett vizsla és néhány  elhelyezett plüssfigura garantálják a sikert.

Olyannyira bevált, hogy néhány óra alatt már több mint 40 ezer lájk érkezett a fotóra. Cikkünk írása során 54 ezerre rúg ez a szám. Ez pedig jóval magasabb, mint korábban bármelyik celeb posztja.

Dely Ábris az influenszerekről: „Akkor vagy sikeres, ha valóban érdekled az embereket”

Dely Ábris a Creatinsta influencer-ügynökség ügyvezetője és társtulajdonosa. 16 éves korától saját cégével közösségi média kampányokat tervezett és kivitelezett az angol piacra, de marketinges tudását Taiwanon is kamatoztatta. Miután úgy látta, hogy a magyar piac nem igazán tudja sikeresen kiaknázni a közösségi médiában rejlő lehetőségeket, megalapította a Creatinsta ügynökséget, a Kereskedelmi Marketing Trendekkel közösen, hogy ebben nyújtson segítséget.

A recept most is bevált. A miniszterelnök Facebook-oldala szinte felrobbant. A közzétett fotóra pár óra alatt 44 ezer lájk érkezett, ami jóval meghaladja a reakciók szokásos mennyiségét.

Persze külföldön egészen más a közeg, ott csak úgy röpködnek a milliók által lájkolt fotók Kim Kardashiannál, Milly Bobby Borwnnál vagy épp Kate Perry-nél.

Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3