Orbán Viktor a keddet nagyon fontos tárgyalással kezdte: a koronavírus okozta válság kezeléséről beszélt az Európai Tanács elnökével, egy több mint tíz éve forgalomba hozott, nem okostelefononnal.

A miniszterelnök ragaszkodik az általa megszokott és jól működő dolgokhoz. Ezt bizonyítja mai Facebook-bejegyzése is.

Orban Viktor Koronavirus
Orbán Viktor Magyar Miniszterelnök / Fotó: Mti

A járvány negyvenkettedik napját az Europai Tanács elnökével, Charles Michellel kezdte Orbán Viktor, akivel a válságkezelésről és az uniós költségvetésről egyeztetett.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A Facebook-bejegyzés tanúsága szerint nem a legújabb okostelefonok valamelyikét használja, hanem egy körülbelül 12 éve piacra dobott, jelenleg már forgalomban nem kapható Nokia márkájú telefont.

Orbán Viktor a koronavírus-járványról: Kaptunk egy figyelmeztetést

A Mária Rádiónak adott interjút Orbán Viktor magyar miniszterelnök, aminek egy részletét meg is osztott saját Facebook-oldalán. Természetesen a koronavírus-járvány elleni védekezés volt a fő téma. A miniszterelnök szerint amikor már éppen kezdtek jól menni a dolgok – belendült a gazdaság, szinte mindenkinek volt munkája -, akkor kaptunk egy figyelmeztetést, ami így szól: jó az, hogy jól éltek, de ne feledkezzetek meg arról, hogyan kell szépen élni!

A használt cikkeket kínáló oldalak sem bővelkedtek ilyen típusú eladó készülékekből, az egyetlen darabot, amit találtunk, 24 ezer forintért kínálták. Sokan már nem használnak ilyen készüléket, ezért nem egyszerű annak pontos beazonosítása. Két nagyon hasonló készüléket sikerült találnunk az internet archív oldalain, de mi magunk sem tudtuk eldönteni, hogy Nokia 6124 vagy Nokia 6700 típust használ a miniszterelnök a világ vezetőivel való tárgyaláshoz.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet