Nézem Fotó A nap fotója: A magyar miniszterelnök és Manfred Weber...

A nap fotója: A magyar miniszterelnök és Manfred Weber könnyed beszélgetése

Promóció

Magyarország miniszterelnökéhez az Európai Néppárt csúcsjelöltje, Manfred Weber látogatott el. A kettejük beszélgetéséről elkapott pillanatot választottuk a nap fotójának.

Jó hangulatban telt a találkozó egy része

Promóció

O. Viktor kedden tárgyalt Manfred Weberrel, aki azért látogatott Magyarországra, hogy az elvarratlan szálakat megoldja. A nap fotójául választott kép tanúsága szerint a találkozó egy része igen kötetlen hangulatban telt. A magyar miniszterelnök állítólag hajlandó bocsánatot kérni.

Így költözött be Orbán Viktor a Várba, új munkahelyére

Januárban már hivatalosan is ez lesz Orbán Viktor munkahelye. Két nappal ezelőttig úgy tűnt, nem nézheti meg senki, milyen is lett végeredmény, aztán egy erről szóló Index-cikk után végül meghívást kaptunk egy december 24-i bejárásra.

Mint azt a fotó is mutatja, a Karmelita kolostor fogadta a két elnököt. Az apropót a FIDESZ EPP-ből való kizárásának kezdeményezése adta.

Weber: maradtak megoldatlan problémák

A Néppárt frakcióvezetője a találkozó után azt mondta, hogy a megbeszélés konstruktív volt. Szerinte sok mindenről beszéltek, de nem oldottak meg minden problémát.

Vannak alapvető értékek, amelyeket az EPP minden tagpártjának, így a Fidesznek is tiszteletben kell tartania – jelentette ki. Hozzátette: a magyar kormánypártnak minden Brüsszel- és Európai Unió-ellenes kampányt be kell szüntetnie, el kell távolítania a Brüsszel-ellenes plakátokat és garantálnia kell, hogy a jövőben sem lesznek ilyen kampányok.

Orbán Viktor és Manfred Weber beszélgetése a Karmelita kolostorban / Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Orbán Viktor a találkozó után nem nyilatkozott, Gulyás Gergely állt a kamerák elé. Az Index tudósítása szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette: Orbán Viktor kész bocsánatot kérni, ha és amennyiben a hasznos idióták kifejezéssel megsértett valakit a Néppártban.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3