Orbán Viktor reagált arra, hogy Vajna Timi magángépen vitte orvoshoz a cicáját

Szilágyi György Jobbik-képviselő kérdezte a miniszterelnököt, aki értetlenkedve reagált az őt ért kritikákra.

Több személyeskedő kérdést is intéztek ellenzéki politikusok Orbán Viktorhoz az azonnali kérdések órájában. Szilágyi György jobbikos képviselő szerint például “pofátlanság, hogy 3,5 millió ember él szegénységben, Orbán pedig luxusutakra megy a közpénzből felhizlalt NER-oligarchákkal”.

Az politikus szóba hozta azt is, hogy Vajna Tímea magángéppel vitte gyógyíttatni Amerikába a betegeskedő macskáját, amelyre a miniszterelnök értetlenkedve reagált.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mi közöm van bármely magyar állampolgár macskájához? Ha cicaügyekről van szó, forduljon Vona Gáborhoz[/perfectpullquote]

– mondta Orbán, majd megerősítette a korábbi álláspontját, miszerint továbbra is elutazik a magyar meccsekre, ha munkája engedi.

Vajna Tímea magánrepülőzésre onnan kapta a paródiát, ahonnan elkerülhetetlen volt

Történt néhány napja, hogy a ” kormánybiztosnénak” is becézett Vajna Tímea magánrepülővel Amerikába utazott. Ez nem lenne akkora volumenű hír persze. Az már viszont sok kérdést felvet, hogy magánrepülővel tette meg ezt. Tovább szőkítve a történetet: a macskájának orvosi ellátásra van szüksége, ennek okán utazott Los Angeles-be.

Videó Szilágyi György kritikájáról és Orbán válaszáról:

Orbán: Senki macskájához nincs közöm

Watch “Orbán: Senki macskájához nincs közöm” on Streamable.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból