Orbán Viktor ellen tüntettek Prágában

Mint beszámoltunk róla, Orbán Viktor is jelen volt a prágai Állami Operaház átadásán, amit korábban felújítottak. A magyar tudósítások nem írtak róla, de a miniszterelnököt füttykoncert fogadta.

Orbán Viktor jelenlétében adták át a prágai Állami Operaházat

A magyar kormányfőt Andrej Babis cseh miniszterelnök hívta meg a felújított prágai Állami Operaház átadására. Orbánon kívül több külföldi politikus és csehországi diplomáciai képviseletek vezetői is jelen voltak.

Orbán Viktor is részt vett a prágai, felújított Állami Operaház átadóján

A magyar miniszterelnök mellett jelen voltak más külföldi politikusok és a prágai diplomáciai képviseletek vezetői is, írja a az MTI-re hivatkozva. A külföldi vendégek az ünnepi megnyitó előtt közösen megtekintették az operaház felújított épületét. A restaurált színház megnyitására az épületben megtartott első előadás 132. évfordulóján került sor.

A Prága központjában, a Szent Vencel-lovasszobor közelében, a cseh Nemzeti Múzeum és a Wilson vasúti főpályaudvar között álló épület a 2017 tavaszán elkezdődött munkák során teljes egészében megújult és korszerű műszaki berendezéseket kapott. A felújítás költségét eredetileg mintegy 900 millió koronára (11,34 milliárd forint) tervezték, de végül is a költségek 1,35 milliárd koronát tettek ki (17 milliárd forint).

Orbán Viktor Prága Operaház2
A Miniszterelnöki Sajtóiroda Által Közreadott Képen Orbán Viktor Miniszterelnök (B2) És Andrej Babis Cseh Kormányfõ (J2) Megtekinti A Felújított Cseh Állami Opera Épületét Prágában Az Ünnepélyes Megnyitó Elõtt 2020. Január 5-Én / Fotó: Mti / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán

A cikk folytatódik a következő oldalon!

“Igen, Európára és nem a nacionalizmusra!”

A fenti felirattal fogadta néhány tucat demokrácia- és EU-párti tüntető Orbánt a prágai Állami Opera vasárnap esti megnyitóján, tudósít a Euronews. A transzparensek mellett füttykoncertben is részesítették, miután kiszállt az autójából.

Orbán a saját Facebook oldalán is beszámolt a látogatásról, de azon nem látszanak a tüntetők:

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Lapozz tovább a videóért a következő oldalra!

Videón a tüntetés

Tüntető fogadták Orbán Viktort a prágai opera megnyitóján

Az Európai Unió zászlaját lobogtató tüntetők várták a magyar kormányfőt a prágai opera kapujánál. … BŐVEBBEN : https://hu.euronews.com/2020/01/06/tunteto-fog…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk