Nincs Orbán Viktornak megtakarított pénze, a Kétfarkú Kutya Párt küldött neki zsebpénzt

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt némi zsebpénzt küldött Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek.

Önzetlenségből nincs hiány Magyarországon

orbán viktor október 23 szabadságharc forradalom wass albert vers
Orbán Viktor a Terror Háza előtt 2018. október 23-án / Fotó: Bődey János / Index

A magyar miniszterelnök 2019-es vagyonnyilatkozából az olvasható ki, nincs egyetlen egy forintja sem megtakarításként. Mivel Magyarországon sokan tudják, milyen nehéz megélni, főleg úgy, hogy még megtakarítani sem tud. Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha Mészáros barátja egy puccos étterembe szeretne menni, és a magyar miniszterelnök nem tudja kifizetni a számlát! Emiatt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt némi zsebpénz küldött Orbánnak.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

De persze feltételhez kötötte a felhasználást a Kétfarkú

Facebook

No Description

Mint írja a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Facebook-posztjában, “nekünk kellemetlen, hogy ennyire szegény a miniszterelnök úr.” Emiatt határozta el a párt, hogy néhány tízezer forintot küld postán Orbánnak. Azonban feltételhez kötötte: “ezt a fajtát csak az illegális bevándorlás támogatására szabad költeni” – írták a bejegyzésben, hozzátették, “az úgyis mindig jól jön.”

Megtaláltuk a legzseniálisabb fotót Orbán “Rád is szükség van” kampányára

Az elmúlt 17 évben a Városliget volt a helyszín, idén azonban a szervezőknek szedniük kellett sátorfájukat, és némi bizonytalanság után Zuglóban kötöttek ki, az Örs vezér terétől 300 méterre, a Metropolitan Egyetem mögötti füves sétányon lesz a tárlat. Azonban a nem díjazottak között több, szintén zseniális alkotás található.

Szerencsére nem halt még ki az önzetlenség a világból.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból