Hatalmas volt a félelem.
Ahogyan arról a Bors is írt már, elrajtolt az Ázsia Expressz legújabb évada. A TV2 sikersorozata hatalmas népszerűségnek örvend a hazai körökben, és egy egész országot a tévé képernyőjéhez láncol. A tavalyi évben Mexikóban és Guatemalában forgatták a műsort, idén azonban visszatérünk a gyökerekhez, és ismét Ázsiában mérhetik össze tudásukat a sztárok.
Nagyon sok kiváló híresség szállt versenybe. Egy párost alkot például Krausz Gábor és Mikes Anna, Tilla pedig most nem műsorvezetőként, hanem versenyzőként méretteti meg magát.
Mint minden évben, ebben a szériában is Ördög Nóra lett a műsorvezető. Ez persze nem is meglepő, hiszen a magyarok imádják, ahogyan ezt a műsort a kezében tartja. A korábbi években már megszokhattuk, hogy amikor Nóra a műsort forgatja, akkor minden nap egy egyperces vlogban számol be arról, hogy mi minden történt az elmúlt 24 órában. Nagy örömünkre ez lesz idén is, és már be is jelentkezett az első kisvideókkal.
A sztárok megérkeztek a Fülöp-szigetekre, Ördög Nóra pedig megmutatta, hogy milyen csodás luxus szállodában van a bázisuk. Közben azonban horrorisztuikus eset történt – ahogyan Nóra fogalmazott. Egy hatalmas kígyó ugyanis megtámadta a szállodát: sziszegve kúszott be, és elszabadult a vendégek között. Ezután bemászott egy asztal alá, ott pedig a terítő alatt felmászott az asztalra. A kígyót végül szakszerűen eltávolították, így mindenki fellélegezhetett. Ezután a magyarok pálinkázásba kezdtek.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet