Ördög Nóra szerint Friderikusz Sándor szemtől szembe nem szokott elismeri kritikát megfogalmazni.

Ördög Nóra első tévés munkáját egy szegedi kábeltévénél kapta, majd innen sikerült bejutnia az RTL Klubhoz gyakornoknak.

Ennél a csatornánál vált belőle országosan ismert műsorvezető. 2014-ben váltott, azóta a TV2 műsorainak vezető arca. 2010-ben ment feleségül Nánási Pál fotóművészhez, két gyereket nevelnek, Mici 2013-ban született, öccse, Vencel 2014-ben jött a világra.

Ördög Nórának tévés karrierje során volt alkalma együtt dolgozni más hazai televíziós hírességekkel is. A Péntek Esti Partizán adásában elmondta, úgy gondolja, mindenkihez jó viszony fűzi.

Kapcsolódó cikk

Még Sebestyén Balázzsal sincsenek rosszban annak ellenére, hogy a műsorvezető gyakran támadja Ördög Nórát szakmai döntései miatt. 

Liptai Claudiával mások akarták korábban összeugrasztani, ám nem jártak sikerrel, a két híresség barátságban áll egymással. Szóba került Friderikusz Sándor is, aki szakmai berkekben kíméletlen kritikáiról híres, Ördög Nóra pedig elárulta, meglepően jó a viszonyuk.

“Nagyon szeretem Sándort. Nem tudom, szakmai viszonyunk vagy csak valamilyen viszonyunk. Néha rám üzen, amikor van valami kifogásolnivalója a tevékenységemben, akkor ír egy SMS-t. És akkor SMS-ezünk” – mondta a Partizán adásában.

“Dicsérni nem szokott, nem nagyon. Legutóbb a ruhámat tette szóvá, egy főzőműsorban látott egy olyanban, ami szerinte nem passzolt oda. Szemtől szemben nem szokott elismerő kritikát megfogalmazni szerintem senkinek. De másoknak vagy nagy nyilvánosság előtt – és ez nagyon jól esett –, úgy már igen. Ebből gondolom, hogy szeret” – tette hozzá Gulyás Mártonnak, aki egy 2016-os szócsatára utalt vissza.

Sebestyén Balázs akkoriban csúnyán kritizálta Ördögöt, Friderikusz Sándor pedig ezt nem hagyta szó nélkül, megvédte női kollégáját. Úgy tűnik, a képernyős a mai napig hálás ezért a tévés legendának.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet