„Menj a p*csába, azt tudom mondani!” – kiáltotta el magát Ördög Nóra, miután kitalálták a PIN-kódját.
Tényleg ennyire könnyű kitalálni valakinek a PIN-kódját? Úgy tűnik, igen – legalábbis Hajnóczy Soma a covid-időszak alatt rájött, hogyan lehet egy egyszerű matematikai művelettel kitalálni bárkinek a PIN-kódját.
A kétszeres bűvészvilágbajnok a pandémia idején két hetet töltött házi karanténban, az elszigeteltséget pedig igyekezett hasznosan tölteni, így aztán kidolgozott néhány Zoomon vagy Skypeon bemutatható mutatványt, amibe bevont néhány hazai hírességet.

Kapcsolódó cikk

Hajnóczy Soma konkrétan kitalálta Ördög Nóra, Tilla, és Lilu PIN-kódját is – a műsorvezetők pedig annyira meglepődtek ezen, hogy többen is hangos káromkodásba kezdtek.
A bűvész azt kérte az “áldozataitól”, hogy írja be a PIN-kódját a számológépbe úgy, hogy ő ne lássa. Ezután az mondta, hogy adják hozzá az egyik ismerősük születési évszámát. Az így kapott végeredményt kellett megmutatniuk a bűvésznek. Hajnóczy Soma ezt a számot írta be a saját telefonjába, mint PIN-kódot, ami nyilván hibás volt, de a trükk csak ezután jött.
Arra kérte a műsorvezetőket, hogy írják be egymás után azt a négy számot, amit mond nekik. Lilu már az első számjegynél elárulta, hogy Soma jó nyomon van, mert kiszaladt a száján egy erős káromkodás, és onnantól fogva nem is akart tovább játszani.

Kapcsolódó cikk

Ördög Nóra és Tilla viszont hajlandó volt végigmenni a számokon, és miután a bűvész a kamera előtt oldotta fel mindkettőjük telefonját, teljesen ledöbbentek.
„Menj a p_csába, azt tudom mondani!” – kiáltotta el magát Ördög Nóra, miután kitalálták a PIN-kódját.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet