Ördög Nóra elárulta, nem foglalkoztatják különösebben a ráncai és a kora, de mivel az arca a munkaeszköze, kénytelen időt fordítani a szépségápolásra.

Ördög NóraHot! magazinnak mesélte el, hogy havi rendszerességgel szépségterapeutához kezdett el járni, aki eldönti, hogy pontosan milyen szérumot vagy koktélt igényel a bőre, írja24.hu.

Őszintén szólva lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem a szeretteimmel töltöm azt az időt, de havonta igyekszem eljutni. Én vagyok az a lány, akinél a kényeztető rész általában kimarad.

“Amikor a kozmetikus megelégeli, hogy e-mailekre válaszolgatok, rám tesz egy maszkot, ami alatt mozdulatlanul kell maradni, és bekapcsol egy relaxáló zenét” – magyarázta a műsorvezető, aki odafigyel a fényvédelemre, és a szoláriumot is tudatosan kerüli.
“Elkezdtem őszülni, de egyáltalán nem vagyok ráfeszülve. Forgatások alkalmával a fodrászok mindig beszínezik. Most például bátran rövidebbre vágattam, így könnyebb kezelni, de abban is szerencsés vagyok, hogy gyorsan visszanő.”

Békében vagyok magammal; látom a hibáimat, de megtanultam velük együtt élni. Sok fronton kell helytállnom, amit persze magamnak kreálok. Folyamatos egyensúlyozásban vagyok anyaként, társként és a munkámban

– fűzte hozzá. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet