Sokan fognak elszomorodni a TV2 döntése miatt, ugyanakkor biztosan lesznek olyanok is, akik üdvözlik a csatorna változtatását.
A héten véget ér a Sztárok a reptéren 2. évada, és jövő héttől Till Attila vadiúj műsora, a Kincsvadászok című reality váltja Body Sylviéket.
Az RTL Cápák között című befektetős reality műsora könnyen konkurenciát találhat magának ebben az új formátumban, igaz egyszer sem fognak találkozni, hiszen a cápák hétvégén, a műkincskereskedők pedig hétköznap ültetik majd a TV elé a nézőket.
Jövő héttől tehát úgy áll a dolog, hogy a Szerencsekerék változatlan időpontban kerül a képernyőre (19:55), utána viszont nem a Sztárok a reptéren, hanem a Kincsvadászok fog következni (21:45), amihez a csatorna nagy reményeket fűz.

Kapcsolódó cikk

Eredetileg úgy volt, hogy a késő esti műsorsávba a csatorna aranytojást tojó tyúkját, Ördög Nórit küldik, aki szinte minden műsorával sikert sikerre halmoz.
Legutóbb az Ázsia Expressz is kimagasló számokat produkált, de nem kevésbé volt sikeres a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedő, aminek az első két évada még 2017-ben került adásba, aztán tavaly a 3. évad is nagyot szólt.

Kapcsolódó cikk

Az eredeti program szerint a legutóbbi évad ismétlései kerültek volna ismét képernyőre.
A vetélkedőben sztárok és gyermekeik vicces kihívásokban vesznek részt, ahol naponta három páros méri össze tudását. A verseny során szórakoztató történetek is kiderülnek a sztárok személyes életéről. A legtöbb pontot szerző párosnak egy hatalmas memóriatáblán kell felidéznie különböző ábrákat. Minden helyes párosításért százezer forint jár, és az összegyűjtött pénzt jótékony célokra ajánlják fel.

Kapcsolódó cikk

Azonban most kiderült, hogy Ördög Nóra műsorának ismétlései mégsme kerülnek adásba.
Vagy legalábbis nem most. Aki nagyon szomorkodna emiatt, az a TV2 Play oldalán visszanézheti most is a sztárok gyerekeit. Ugyanakkor biztosan sokan lesznek, akik inkább örülnek majd, hogy Ördög Nóra helyett a Hazatalálsz első évada kerül majd ismét képernyőre. A sorozatnak már nagyban készül a második évada, így itt az alkalom bepótolni a korábbi részeket, vagy felfrissíteni az emlékezetünket Farkasliget lakóinak mindennapjairól. A Hazatalálszban többek között az énekléstől tavaly visszavonult Tóth Andi is feltűnik, és színésznőként is remekül helyt áll.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet