Nem egyedül utazott el.

Nem tervezettnek tűnik

Elutazott Ördög Nóra és családja. A műsorvezető Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet férjével, Nánási Pállal és gyerekeikkel a repülőtérről.
“Váratlan utazás” –  írta a fotó mellé Ördög Nóra sejtetve, hogy nem tervezték meg. “De hova megyünk” – tette hozzá.

A fotóból kiderült azt is, hogy az ún. “Bud:Vip” helyről jelentkeztek be, amely exkluzív szolgáltatásokat ad az utasoknak. Az árakat itt tekintheted meg.

Előtte megjelentette Ördög Nóra a 2021-es karácsonyi dalukat

Ördög Nóráék, ahogyan tavaly, úgy idén is előrukkoltak egy karácsonyi dallal, immár negyedik éve. A 2021-es karácsonyi dalukat Vastag Tamás énekelte, a vokálról pedig a műsorvezető és családja gondoskodott.

A karácsonyi dalhoz videóklip is készült. Mint a Blikk írja, a videót Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltjuk mellett nemrég megnyitott jégpályájukon forgatták, a klipben pedig a Nánási házaspár és a gyerekeik is szerepeltek.

A tavalyi karácsonyi daluk egyébként kiverte a biztosítékot a nézőknél. Sokan Tóth Andi lenge ruházatára tettek megjegyzést, amelyet nem találtak szerencsésnek annak okán sem, hogy abban a videóklipben is szerepelt a két gyerek. Mások viszont a reklámokra hívta fel a figyelmet.

Egy utazós vlogot oké, hogy támogat a Samsung vagy a K&H, de egy ilyen sikeres párosnál ne kelljen már CCC szponzoráció egy karácsonyi dalhoz, aminek a családról és a szeretetről kellene szólnia

– írta az egyik hozzászóló.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet