Majdnem 40 percig tartó esőzés mosta el az Ördögkatlan Fesztivált. Azonban a szervezőknek hála sikerült megmenteni, amennyire lehetett. 

Heves eső mosta el az Ördögkatlan Fesztivált. Pontosabban mosta volna, hiszen a szervezőknek nem hagyták buli nélkül a fesztiválozókat, így megmentették az estét.

Ördögkatlan Fesztivál 2019 Vihar3
/ Fotó: Fazekas Zsuzsanna

Délután 6 órakor még arról számoltak be Facebook-oldalon a ‘Katlanosok, hogy a cirkusz “már bizonyosan elmarad”. Egy órával később már arról jött a hír, hogy a Besh O droM– és a Háry-koncert elmarad.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ezeket a programokat már akkor sem tudnánk megtartani, ha mostantól sütne a nap[/perfectpullquote]

írták a szervezők a fesztivál Facebook-oldalán. Egy újabb posztban már arról számoltak be, hogy a Romungro Gipsy Band is elmarad.

És két óra múlva fordultak úgy az események, hogy a korábban úgy tűnt, elmaradt koncerteket mégis megtartják, csak más helyszíneken.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Figyelem! Lesz buli Nagyharsányban! A focipályán, a fedett részen, a büfénél házibulizunk 21.30-tól a Mission Delirium Brass Band, utána pedig a Womboval és az Opsa Dehelivel táncoljuk szét a felhőkeeet![/perfectpullquote]

– írták. Hozzátették egy újabb posztban a szervezők, hogy Kisharsányban a focipálya helyett a pajtában házibuliznak.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Az Ördögkatlan fesztivált a villányi dombok között, Beremend, Kisharsány, Nagyharsány, Villánykövesd településeken rendezik, július 30-tól augusztus 3-ig tart.

Reisz Gábor lesz a díszvendég az Ördögkatlan fesztiválon, amin Cseh Tamásról is megemlékeznek

A Ördögkatlan fesztivál on egyebek mellett színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, képzőművészeti és családi rendezvényekkel, valamint könnyű- és komolyzenei koncertekkel várják az érdeklődőket. Mint azt Kiss Mónika, a mintegy 200 millió forintból megvalósuló rendezvény egyik főszervezője elmondta, reményeik szerint idén minden eddiginél több, 80-100 ezer embert vesz részt a Baranya megye négy településén, Kisharsányban, Nagyharsányban, Beremenden és Villánykövesden megvalósuló programokon.

Tehát még van egy napod, hogy részt vehess az Ördögkatlan Fesztiválon.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet