Nézem Képzőművészet Az origami mestere valóságos csodát alkot papírból

Az origami mestere valóságos csodát alkot papírból

Promóció

Az origami a tradicionális japán papírhajtogatás művészete, amelyet Cristian Marianciuc olyan tökélyre fejlesztett, hogy ma már a legnagyobb origamimesterek is megirigyelhetik alkotásait.

Promóció
- Advertisement -

Gyakorlat teszi a mestert. Cristian Marianciuc-nál talán kevesebben veszik komolyabban ezt a mondást és a kitartása meg is hozta a gyümölcsét. Egy éven keresztül minden nap gyakorolta az origamidaruk készítését. És egészen káprázatos szintre fejlesztette tudományát.

Zsebuniverzum: “Amikor hordják, a mi szemünkön keresztül látják a világot” – Interjú

ContextUs: A Zsebuniverzum Instagram-oldalát szemlézve realizálható, hogy több ciklusból épülnek fel a posztok koncepciója (amellett, hogy az első köteted címével is azonos az oldal). Március 22-ig Simon Márton Polaroidok könyvéhez köthető, arra emlékeztető fotókat láthatunk. Ezt követően minimalista versek bukkannak fel, mintha írógéppel írták volna. Augusztus 2-tól pedig a Riverside ékszerkollekciót népszerűsíted.

Marianciuc már nem hajtogat origami darukat, de ez nem jelenti azt, hogy felhagyott volna a művészetével. Azóta is tovább fejleszti képességeit és különböző technikákat és témákat sajátít el.

A művész legutóbbi igencsak bonyolult alkotásait a görög mitológia és japán folklór inspirálja, a férfi Instagram-oldalán láthatjuk, hogy valóban az origamimesterévé vált.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3