Kiderült, mi lett volna Mácsai Pál, Pogány Judit vagy Csuja Imre, ha nem színész

Az Örkény Színház eléggé kreatívan és impozánsan indítja az új évadát. Horváth Judit fotósorozatából megtudhatjuk, hogy Csuja Imre teremőr, Epres Attila pilóta, Pogány Judit állatkerti gondozó, Mácsai Pál pedig gyerekorvos lett volna.

Új évad elé néz az Örkény Színház. Ehhez pedig készítettek egy ötletes fotósorozatot, amelynek keretében megtudhatjuk, ismert színészeink mik lettek volna eredetileg. Így tudjuk meg, hogy Mácsai Pál gyerekorvos, Pogány Judit állatkerti gondozó, Epres Attila pilóta, Csuja Imre teremőr.

csuja imre örkény színház teremőr
Csuja Imre teremőr lett volna, ha nem színész / Fotó: Horváth Judit

Horváth Judit fotósorozatának köszönhetően – ha csak a kép erejéig – elidőzhettek azon, mi lett volna, ha.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Kislánykori álmomat, hogy színésznő legyek, több mint 15 éven át próbáltam elfojtani magamban. Akartam lenni csillagász, mérnök, erdész, utazó, árvaházi nevelőnő és leginkább állatkerti gondozó, de úgy alakult, hogy most mégis egy 54 éve tartó színészi pálya vége felé járok[/perfectpullquote]

– mondja Pogány Judit.

Pogány Judit életműdíjat kapott a szakmától, aki bármely területen kiemelkedőt alkot

A Színházi Kritikusok Céhe egy emlékezetes alakításokban gazdag életpályájú, önmagával a kíméletlenségig igényes, a közönséget maximálisan tisztelő nagy művész, Pogány Judit előtt tiszteleg az életműdíjjal. Pogány Judit több mint fél évszázada lépett először színpadra, pályája felét a Csiky Gergely Színházban töltötte. Együtt indult Zsámbéki Gáborral és Ascher Tamással, meghatározó színésznője volt Babarczy Lászlónak, Gazdag Gyulának és Gothár Péternek is.

De megtudhatjuk azt is, hogy Nagy Zsolt azért akart volna kamionsofőr lenni, hogy elmeneküljön otthonról.

Facebook

No Description

“Nagyon szerettem gyerekorvosunkat, Holló Tamást. Az akartam lenni, ami ő. Aztán 17 évesen lementem a Pinceszínházba, és nem tanultam tovább a fizikát és biológiát. Ő ezt már nem érte meg, de máig gondolok rá: mi lett volna, ha” – mondja Mácsai Pál.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból