A családok néha bonyolultak, és nem mindig könnyű a családtagokkal, de azért mindig melletted állnak. Ez a történet azt igazolja, hogy ez még akkor is így van, ha soha nem találkoztál velük korábban.

Egy 70 éves nő megtanulta, hogy bármikor hazatérhet, amikor először találkozott 90 éves édesanyjával – írta meg a Daily Mail.

Lynne-t születésekor örökbe fogadták, de mindig is szerette volna megismerni a biológiai családját. Lynne és Elizabeth Pullen találkozása gyönyörű történet a családi kötelékek erejéről.

Egy karácsonykor Elizabeth unokája, Wanda, egy otthon elvégezhető DNS-tesztet kapott ajándékba.
A teszt elvégzése után az eredményekben nagyrészt a már ismert családtagjai szerepeltek, de meglepetésére találkozott egy teljesen ismeretlen nő nevével is.

Kapcsolódó cikk

Az ismeretlen nőt Lynne-nek hívták. Wanda felkereste őt, és kiderült, hogy egy eddig ismeretlen családtagra bukkant. Lynne azt mondta, hogy örökbe fogadták, és évek óta keresi a biológiai szüleit.
Lynne volt a legközelebbi biológiai egyezés Wanda profiljában, tehát szoros rokonságban kellet állniuk.
Megegyeztek abban, hogy telefonon beszélnek, és amikor Wanda először megszólalt, Lynne sírva fakadt.

Amint felvette a telefont, azt mondtam: Hello, Lynne, Wanda vagyok – ő pedig sírni kezdett, amint meghallotta a hangomat. Azt mondta: te vagy az első, akivel beszélhetek a biológiai családomból

 – mesélte Wanda.

Wanda ezután beszélt a családjával. Egyenesen a nagymamájához, Elizabeth Pullenhez fordult, és elmondta neki, milyen felfedezést tett.

Elizabeth megerősítette, hogy annak idején örökbeadott egy kislányt, és ez volt Lynne.
Az 1940-es években az örökbefogadás egyik szabálya az volt, hogy a szülőanya nem is láthatta a babát. Tehát Elizabeth egyetlen pillanatra sem láthatta a lányát, miután életet adott neki.
Elizabeth Pullen így írta le az érzéseit, amikor először találkozott a lányával: „Gyönyörű volt, igazi áldás. Évek óta kerestük egymást, és annyira izgatott voltam, hogy el sem tudom mondani. Amikor ajándékot adsz valakinek – és én így éreztem a lányommal kapcsolatban, ajándékot adtam valakinek – és most visszakaptam ezt az ajándékot.”
70 Évesen Találkozott A 90 Éves Biologiai Anyjával, Lynne És Elizabeth Pullen Találkozása, És Története
/ Fotó: Twice.hu Hivatalos Oldala

Amióta találkoztak, anya és lánya nem fogynak ki a szóból. Nem is csoda, hiszen sok bepótolni valójuk van.

Elizabeth megerősítette, hogy amióta megismerték egymást, próbálták pótolni a külön töltött időt, és hálásak, hogy lehetőségük volt megismerni egymást.

Egy egész hétig abba sem hagytuk a beszélgetést. Azt hiszem, az örökkévalóságig el tudnánk beszélgetni, mert ő egy igazi angyal. Az édesapja olyan büszke lenne rá. Minden gyermekemnek ugyanaz az apja, és Lynne nagyon hasonlít az édesapja családjára. Izgatottak vagyunk, hogy visszakaptuk őt

 – mesélte Elizabeth.

Elizabeth megerősítette, hogy amióta megismerték egymást, próbálták pótolni a külön töltött időt, és hálásak, hogy lehetőségük volt megismerni egymást.
Amellett, hogy találkozott a szülőanyjával, 6 testvére van, akiket meg kellet ismernie. Szerencsére mindannyian izgatottan várták, hogy üdvözölhessék őt a családban. Lynne és Elizabeth ugyanakkor egy nagy családi összejövetelt is terveztek, hogy mindenki találkozhasson Lynne-nel és köszönthesse őt a családban.

Kapcsolódó cikk

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet