‘+18: „Én vagyok Groot” – mondta az orosz vasember, akinek a vállán egy hatalmas ág fúródott át

Veszélyes dolog az extrémsport. De hát épp ez a szép benne – ám hogyha megtörténik a baj, az általában nagyot szól. Mutatjuk az orosz vasember történetét!

Ez a fehérorosz férfi elveszítette az irányítást a hátimotoros siklóernyője felett, és egy új „kiegészítővel” lett gazdagabb: egy beültetett fa-rakétavetővel

Basicmiserableamericanmarten Small

Ivan Krasouski nem messze Minszktől szálldosott az égen, amikor elszakadt az egyik tartószíja, amitől az irányíthatatlanná vált gépe elkezdett a föld felé zuhanni. A 36 éves férfi egy erdőbe landolt, ahol egy fának az ága szinte a földhöz szegezte a fiatal sportolót – jelent meg a ladbible oldalán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Már éppen kezdtem magam jól érezni, hogy semmi baj nem történt, de amikor fel akartam állni, nem tudtam. Ahogy oldalra pillantottam láttam, hogy a jobb vállamból kiáll egy bazi vastag ág[/perfectpullquote]

– nyilatkozta.

Így Szorult Be Az Orosz Vasember / Fotó: Ladbible

Amikor a felmentősereg megérkezett, elmondták neki, hogy a fa ágát nem tudják kiszedni, mivel akkor elvérezne. Így csak simán levágták, hogy legalább fel tudjon állni.

És úgy vitték be a kórházba, hogy konkrétan egy farönköt cipelt a válláBAN.

Egyébként az a meglepő az egészben, hogy Krasouski még csak nem is ájult el, sőt, még egy igen gyenge poénra is volt energiája.

Y0Xktkpturbxy81Mzbiyjrizgjiowzlywe2Ngiyy2Eyyzqzzjy4Mjy1Ys5Wbmerlqlnamwawsm
Mintha Nem Is Fájna Neki / Fotó: Ladbible

„Sok ember jött. Azt mondtam nekik, hogy szedjék a fadarabot. Erre ők:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Dehogyis, megőrültél? Hogyha kiszednénk, elvéreznél! [/perfectpullquote]

Erre mondtam, hogy”Én vagyok Groot”, és bementem a kórházba egy fadarabbal átdöfve.”

Vélhetően Itt Már Múlóban Volt A Morfium Hatása, Elnézve Az Arcát / Fotó: Ladbible

Miután abbahagyta a Galaxis őrzői poénokat és a fotók/videók készítését, az operáció megkezdődhetett, és ki tudták szedni azt a jó nagy darab fahasábot a testéből. Jelenleg otthon van, gyógyulgat. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból