Az AnOther szabadjára engedte a fantáziáját, és külön ruhákat “terveztett” az idei Oscar-gála színésznői számára. A legtöbb képen, főleg az arc alatt látszik, hogy mennyire szerkesztettek. Viszont az ötlet érdekes: szolidabb és extravagáns darabok egyaránt bekerültek válogatásba.

Scarlett Johansson, a Házassági történet szereplője

Scarlett Johansson Marriage Story Oscar
Scarlett Johansson / Fotó: Another

A Házassági történet egy válásról szól. Részletesen, hitelesen és átélhetően. Johansson saját válása során szerzett élményeit is felhasználta a szerep minél hitelesebb megformálásához. Kritikánkat róla itt tudod elolvasni.

Florence Pugh, a Kisasszonyok szereplője

Florence Pugh
Florence Pugh / Fotó: Another

A Kisasszonyok öt nő sorsát meséli el az amerikai polgárháború évei alatt: anya és négy lánya egyedül marad. Az igazi főszereplő maga a kor, a film legfőbb kérdése pedig, hogy a nőknek azon belül milyen lehetőségeik voltak?

Renée Zellweger, a Judy szereplője

Renée Zellweger
Renée Zellweger / Fotó: Another

Judy Garland színész-énekesnő, ha máshonnan nem, az Óz a csodák csodájából lehet ismerős a nézőknek. Hányatott élete volt. Az utolsó napjait feldolgozó Judyban Renée Zellweger játssza a címszerepet.

Charlize Theron, a Botrány szereplője

Charlize Theron Oscar
Charlize Theron / Fotó: Another

A Fox News kétségtelenül az egyik legnagyobb médiabirodalom az USA-ban. Létrehozója, Roger Alies bukását az elharapódzó zaklatási ügyei okozták.

Saoirse Ronan, a Kisasszonyok szereplője

Saorsie Ronan Oscar
Saoirse Ronan / Fotó: Another

Korábban mi is írtunk róla, hogy Kisasszonyok rendezője, Greta Gerwig azt fejtegette, hogy a női rendezők száma aggasztóan kevés a szakmában.

Margot Robbie, a Botrány szereplője

 

Margot Robbie Oscar
Margot Robbie / Fotó: Another

Margot Robbie mellett olyan kiválóságok tűnnek fel a Botrány című filmben, mint Nicole Kidman. Roger Alies életéről az HBO is forgatott sorozatot, amiben Russel Crowe játszotta a médiamogult.

Kathy Bates, a Richard Jewell balladája szereplője

Kathy Bates Oscar
Kathy Bates / Fotó: Another

A Richard Jewell balladája direktori székét Clint Eastwood foglalta el. Egy váratlanul hőssé, majd közellenséggé váló, átlagos külsejű és életű férfi hányattatásairól mesél a film. Az Amerikai mesterlövészhez hasonlóan ez is igaz történet alapján készült.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.