A színésznőknek valóban ezt kellett volna hordaniuk az Oscar-gálán?

Az AnOther szabadjára engedte a fantáziáját, és külön ruhákat “terveztett” az idei Oscar-gála színésznői számára. A legtöbb képen, főleg az arc alatt látszik, hogy mennyire szerkesztettek. Viszont az ötlet érdekes: szolidabb és extravagáns darabok egyaránt bekerültek válogatásba.

Scarlett Johansson, a Házassági történet szereplője

scarlett johansson marriage story oscar
Scarlett Johansson / Fotó: AnOther

A Házassági történet egy válásról szól. Részletesen, hitelesen és átélhetően. Johansson saját válása során szerzett élményeit is felhasználta a szerep minél hitelesebb megformálásához. Kritikánkat róla itt tudod elolvasni.

Florence Pugh, a Kisasszonyok szereplője

florence pugh
Florence Pugh / Fotó: Another

A Kisasszonyok öt nő sorsát meséli el az amerikai polgárháború évei alatt: anya és négy lánya egyedül marad. Az igazi főszereplő maga a kor, a film legfőbb kérdése pedig, hogy a nőknek azon belül milyen lehetőségeik voltak?

Renée Zellweger, a Judy szereplője

renée zellweger
Renée Zellweger / Fotó: AnOther

Judy Garland színész-énekesnő, ha máshonnan nem, az Óz a csodák csodájából lehet ismerős a nézőknek. Hányatott élete volt. Az utolsó napjait feldolgozó Judyban Renée Zellweger játssza a címszerepet.

Charlize Theron, a Botrány szereplője

charlize theron oscar
Charlize Theron / Fotó: AnOther

A Fox News kétségtelenül az egyik legnagyobb médiabirodalom az USA-ban. Létrehozója, Roger Alies bukását az elharapódzó zaklatási ügyei okozták.

Saoirse Ronan, a Kisasszonyok szereplője

saorsie ronan oscar
Saoirse Ronan / Fotó: AnOther

Korábban mi is írtunk róla, hogy Kisasszonyok rendezője, Greta Gerwig azt fejtegette, hogy a női rendezők száma aggasztóan kevés a szakmában.

Margot Robbie, a Botrány szereplője

 

margot robbie oscar
Margot Robbie / Fotó: AnOther

Margot Robbie mellett olyan kiválóságok tűnnek fel a Botrány című filmben, mint Nicole Kidman. Roger Alies életéről az HBO is forgatott sorozatot, amiben Russel Crowe játszotta a médiamogult.

Kathy Bates, a Richard Jewell balladája szereplője

kathy bates oscar
Kathy Bates / Fotó: AnOther

A Richard Jewell balladája direktori székét Clint Eastwood foglalta el. Egy váratlanul hőssé, majd közellenséggé váló, átlagos külsejű és életű férfi hányattatásairól mesél a film. Az Amerikai mesterlövészhez hasonlóan ez is igaz történet alapján készült.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból