Harminc éve nem volt ilyen – Az Oscar-gálát házigazda nélkül tartják

Végre pontot tettek az idei „Ki lesz az Oscar-gála házigazdája?” kérdés végére. Harminc év után először házigazda nélkül vezényelik le a rendezvényt.

A házigazda eredetileg Kevin Hart lett volna, de a homofób tweetjeiből kitörő botrányt követően visszalépett a feladattól. Sokáig ment a találgatás, ki vezényelhetné le helyette az eseményt. De sem megfelelő jelölt nem volt, sem elég idő a változtatásokra. Amikor a komikus megjelent Ellen műsorában, rövid időre lehetett arra számítani, Hart mégis elfogadja a szerepet. Végül azt nyilatkozta, túl van rajta, és nem fogja elvállalni.

Történelmet ír A kedvenc? Számos meglepetés várható az idei Oscar-díjátadón

Már tűkön ülve várjuk az Oscar-díjátadót, hiszen jobbnál jobb filmek versenyeznek az idei évben is. Ráadásul a Golden Globe tartogatott meglepetést. Vajon mi lesz az Oscaron? Mindesetre A kedvenc már most esélyes legalább 3 jelölésre. Oscar 2019, a kedvenc film


Az ABC Entertainment – az adó, ami közvetíti a ceremóniát – azt nyilatkozta a The Hollywood Reporternek, hogy a gálát idén házigazda nélkül vezényelik le. Helyette a díjakat különböző hírességek fogják prezentálni.

A Fekete párduc lehet a legjobb film! Megvannak az idei Oscar-díj jelöltjei

A Fekete párduc előtt a Skippy című képregény alapján készült filmet már jelölték Oscar-díjra az elismerés hőskorában, de a kisiskolás fiúról és barátairól szóló alkotás nem önálló képregényen, hanem egy újság hasábjain megjelent kockákon alapult. A Csillag születik különböző változatai eddig 26 jelölést kaptak, Bradley Cooper és Lady Gaga idei jelölése révén pedig harmadjára fordul elő, hogy mindkét főszereplőt jelölték.


Karey Burke, az ABC elnöke szerint bölcs döntés volt lemondani a házigazdáról. Az NME is kiemelte, ezáltal sokkal könnyebb lesz betartani az időkorlátokat. A háromórás műsoridőből gyakran csúszik ki a ceremónia, a házigazda elhagyása pedig jó módszer ennek elkerülésére.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból