A népszerű sorozat Spacey nélkül folytatja tovább a múlt heti zaklatós-coming outos sztori után, plusz egy készülő filmjét is visszadobták.

Hirdetés

A Netflix nyilatkozata szerint nem folytatják tovább a House of Cards forgatását Kevin Spaceyvel, hanem ezután az MRC-vel (Media Rights Capital). A Gore-t, amiben Kevin Spacey főszerepet játszott volna, szintén törölték a programból.

Anthony Rapp (aki Rent-ként tűnt fel a Star Treck:Discovery-ben) múlt héten vádolta meg Spaceyt szexuális zaklatással, amikor Anthony 14, Spacey pedig 26 éves volt. Spacey a bejelentés után nyilvánosan bocsánatot kért és megjegyezte, hogy neki nincsenek emlékei az esetről, majd egyben coming outolt is egy nagyot.

A CNN szerint nyolc ember is, aki a House of Cards során dolgozott a színésszel állította, hogy hasonló viselkedést tapasztaltak tőle. 

A politikai drámai sorozat utolsó évadának forgatása közben leállt. A Variety szerint még fenn áll a lehetőség arra, hogy egy Spacey-mentes spin-off kisülhet a dologból. 

Habár igen dicséretre méltó, hogy a Netflix, mintegy az áldozatok mellett kiállva kidobta Spaceyt, egy kicsit visszás a tény, hogy Chris Brown dokuját még mindig promotálják. Brown már ezelőtt is ismert volt abuzálási eseteiről és Danny Mastersont (aki jegyzi a sorozatot) már négyszer is megvádolták szexuális zaklatásért. 

Hirdetés