Osváth Zsolt keményen kritizálta Tóth Gabit, amiért az énekesnő hirdetésre használta fel kislánya betegségét.

Osváth Zsolt YouTube-csatornáján fejtette ki a véleményét arról, hogy Tóth Gabi egy olyan posztban mesélt követőinek arról, hogy kislánya elkapta az RSV-vírust, és kórházi kezelésre is szorult, amit a #hirdetés címkével látott el, írja168.

Hogy lehet így lekicsinyelni, jelentőségétől megfosztani egy ez esetben igen súlyos betegséget (hiszen szövődmények léptek fel) azzal, hogy alávágom, hogy #reklám?!

“Kevés dologért csodáltam őt annyira, mint amikor azt mondta nekünk, hogy megóvja a gyerekét a nyilvánosságtól, és ezért a pelenkareklám sem éri meg már neki annyira, de akkor még azért arról nem volt szó, hogy a kórházi ágyával fog majd reklámozni” – jelentette ki a youtuber, aki azt is kifogásolta az énekesnővel kapcsolatban, hogy arról panaszkodott, hogy nagy összegű kölcsönt kellett felvenniük a szentendrei házukra. “Bekönyökölt az ablakon a kurva nagy magyar valóság! Hát ilyen ez!”

Gabi, az van, hogy ha te ezen aggódsz, akkor te valamit elkúrtál (és hát nem úgy, mint a Feri, mert neki ugye nem kell ám hitel), mert a NER-es állami gondozottak ennél ügyesebbek szoktak lenni

– mondta, hozzátéve, hogy „azt mondja, hogy lehet, hogy lavórban kell majd fürdeni, mert az ő szakmája ilyen hullámzó. Gabi, bazmeg. Ebben a kormányban alsó hangon van még két ciklus, az nyolc év, segítek. Ha a koleszterin nem győz, akkor nyugi, nem kell lavórban fürdened. Figyelj, egy-két Himnusz, Hej Jancsika, Jancsika, Döbrögi [után] fogtok tudni még medencét is építeni, tehát ettől egy pillanatig ne tartsál. Tudom én, hogy mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, de úgy érzem, hogy egy picit túl lett tolva ez az önsajnáltatós vonal.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet