Követem Élet + Stílus Szemet gyönyörködtető légi felvételek mutatják be, hogy beköszöntött az...

Szemet gyönyörködtető légi felvételek mutatják be, hogy beköszöntött az ősz

Promóció

Lehet, hogy nem szereted az őszt, mert vége a nyárnak, mert kezdődik a suli vagy mert egyre hidegebb van… A következő fotók után lehet, hogy meggondolod magad!

Promóció
- Advertisement -

Én, személy szerint imádom őszt, és nemcsak amiatt, hogy nincs annyira meleg, mint nyáron. Sokkal inkább a hangulata az oka, ugyanis talán ez az évszak a legjellegzetesebb, pláne, ami a természetet illeti. Ilyenkor igazán csodálatos túrázni, vagy csak sétálni egyet egy erdőben, ami ilyenkor igazi színkavalkádot mutat – írja a Noizz.

Kyle Dempsey: Autumn Leaves

Ezt szerette volna bemutatni a tehetséges, fiatal fotográfus, Kyle Finn Dempsey is. A képeket New Englandben, Amerikában készítette, és mindegyik tökéletesen bemutatja ennek a páratlan évszaknak azt az oldalát, ami miatt annyian imádják. Őszi falevelek forgataga, élénk színek, jellegzetes mintázatok, és közéjük rejtve néhány különleges elem… Egyszerűen csodaszép!

Halloweenre jön a tiniboszorkány Sabrina történetének új verziója! – Íme az előzetes

Nemsokára itt a Halloween, ami nálunk is egyre népszerűbb, akár örülünk neki, akár nem. Sokaknak szüksége van ilyenkor egy extra adag borzongásra. A Netflix elő is állt a maga boszorkányos sztorijával. A The Chilling Adventures of Sabrina első, teljes hosszúságú előzetesében a feje tetejére állnak a dolgok, és minden teli s tele van boszorkánysággal.

Ahogyan látható, a művész drónt használt a képek elkészítéséhez, így még sokkal különlegesebb lett a végeredmény. Dempsey emellett ahhoz is remekül ért, hogy a nem mindennapi, és nem feltétlenül odaillő tárgyakat tökéletesen beillessze a kompozícióiba. Ilyen például ez a piros Ford Pick-up is.

Na, kedvet kaptál egy nagy kiránduláshoz?!

Promóció
ForrásNoizz
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3