Szemet gyönyörködtető légi felvételek mutatják be, hogy beköszöntött az ősz

Lehet, hogy nem szereted az őszt, mert vége a nyárnak, mert kezdődik a suli vagy mert egyre hidegebb van… A következő fotók után lehet, hogy meggondolod magad!

Én, személy szerint imádom őszt, és nemcsak amiatt, hogy nincs annyira meleg, mint nyáron. Sokkal inkább a hangulata az oka, ugyanis talán ez az évszak a legjellegzetesebb, pláne, ami a természetet illeti. Ilyenkor igazán csodálatos túrázni, vagy csak sétálni egyet egy erdőben, ami ilyenkor igazi színkavalkádot mutat – írja a Noizz.

Kyle Dempsey: Autumn Leaves

Ezt szerette volna bemutatni a tehetséges, fiatal fotográfus, Kyle Finn Dempsey is. A képeket New Englandben, Amerikában készítette, és mindegyik tökéletesen bemutatja ennek a páratlan évszaknak azt az oldalát, ami miatt annyian imádják. Őszi falevelek forgataga, élénk színek, jellegzetes mintázatok, és közéjük rejtve néhány különleges elem… Egyszerűen csodaszép!

Halloweenre jön a tiniboszorkány Sabrina történetének új verziója! – Íme az előzetes

Nemsokára itt a Halloween, ami nálunk is egyre népszerűbb, akár örülünk neki, akár nem. Sokaknak szüksége van ilyenkor egy extra adag borzongásra. A Netflix elő is állt a maga boszorkányos sztorijával. A The Chilling Adventures of Sabrina első, teljes hosszúságú előzetesében a feje tetejére állnak a dolgok, és minden teli s tele van boszorkánysággal.

Ahogyan látható, a művész drónt használt a képek elkészítéséhez, így még sokkal különlegesebb lett a végeredmény. Dempsey emellett ahhoz is remekül ért, hogy a nem mindennapi, és nem feltétlenül odaillő tárgyakat tökéletesen beillessze a kompozícióiba. Ilyen például ez a piros Ford Pick-up is.

Na, kedvet kaptál egy nagy kiránduláshoz?!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból