A Victoria’s Secret angyala, Palvin Barbara elárulta, hogyan őrzi meg vonalait

Az újonnan jelölt Viktoria’s Secret angyal, Palvin Barbara kitálalt étkezési szokásaival kapcsolatban, aminek segítségével fitten tartja magát.

A márka új fehérnemű kollekciója, Incredible by Victoria’s Secret kapcsán nyilatkozott Palvin Barbara a Hollywood Life számára. Elmondta, hogy saját maga készíti az ételeit és személyi edzőt alkalmaz, aki segít, alakja megőrzésében. A magyar modell sosem készült arra, hogy Victoria’s Secret angyallá váljon, csak azért edz, mert szereti testét.

palvin barbara alakjának titka victoria secret
Palvin Barbara modell/ Fotó: Victoria’s Secret

Annak érdekében, hogy megőrizze kifutó kész alakját, bármilyen gyakorlat elvégzésére hajlandó, amit személyi edzője javasol neki.

A saját készítésű ételei között olyan fogások szerepelnek, mint az egyéjszakás zabkása reggelire, a csirkehús brokkolival vagy édesburgonya-pürével ebédre. Mindig arra törekszik, hogy a hús vagy hal mellett zöldségeket is tartalmazzon az étrendje.

Palvin Barbi a Victoria’s Secret első magyar angyala

A 25 éves modell 2012 óta dolgozik együtt a márkával. Azóta többször vonult már végig a Victoria’s Secret kifutóján, és több kampányukban is részt vett. Most pedig ő az első magyar, aki csatlakozhatott a Victoria’s Secret angyalai közé. 1.7m Likes, 13k Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Better than Burgers ?” Palvin Barbara legújabb fotóján, amit Instagramra posztolt, épp csókot váltanak.

Vacsorára mindig valami könnyűt eszik, vagy ha a hangulata úgy kívánja egy doboz jégkrémet. Annak ellenére, hogy ő a brand új arca, Palvin Barbi sosem aggódott az alakja miatt, mert a Victoria’s Secret minden nőnek egyformán lehetőséget ad.

via GIPHY

Barbi néha elcsábul a gyorséttermek kínálatának is, a 2018-as Victoria’s Secret kifutóján való szereplését hamburgerrel és sült krumplival ünnepelte meg.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból