Követem Design A Victoria’s Secret angyala, Palvin Barbara elárulta, hogyan őrzi...

A Victoria’s Secret angyala, Palvin Barbara elárulta, hogyan őrzi meg vonalait

Promóció

Az újonnan jelölt Viktoria’s Secret angyal, Palvin Barbara kitálalt étkezési szokásaival kapcsolatban, aminek segítségével fitten tartja magát.

Promóció

A márka új fehérnemű kollekciója, Incredible by Victoria’s Secret kapcsán nyilatkozott Palvin Barbara a Hollywood Life számára. Elmondta, hogy saját maga készíti az ételeit és személyi edzőt alkalmaz, aki segít, alakja megőrzésében. A magyar modell sosem készült arra, hogy Victoria’s Secret angyallá váljon, csak azért edz, mert szereti testét.

Palvin Barbara modell/ Fotó: Victoria’s Secret

Annak érdekében, hogy megőrizze kifutó kész alakját, bármilyen gyakorlat elvégzésére hajlandó, amit személyi edzője javasol neki.

A saját készítésű ételei között olyan fogások szerepelnek, mint az egyéjszakás zabkása reggelire, a csirkehús brokkolival vagy édesburgonya-pürével ebédre. Mindig arra törekszik, hogy a hús vagy hal mellett zöldségeket is tartalmazzon az étrendje.

Palvin Barbi a Victoria’s Secret első magyar angyala

A 25 éves modell 2012 óta dolgozik együtt a márkával. Azóta többször vonult már végig a Victoria’s Secret kifutóján, és több kampányukban is részt vett. Most pedig ő az első magyar, aki csatlakozhatott a Victoria’s Secret angyalai közé. 1.7m Likes, 13k Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Better than Burgers ?” Palvin Barbara legújabb fotóján, amit Instagramra posztolt, épp csókot váltanak.

Vacsorára mindig valami könnyűt eszik, vagy ha a hangulata úgy kívánja egy doboz jégkrémet. Annak ellenére, hogy ő a brand új arca, Palvin Barbi sosem aggódott az alakja miatt, mert a Victoria’s Secret minden nőnek egyformán lehetőséget ad.

via GIPHY

Barbi néha elcsábul a gyorséttermek kínálatának is, a 2018-as Victoria’s Secret kifutóján való szereplését hamburgerrel és sült krumplival ünnepelte meg.

Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3