Palvin Barbara és barátja, Dylan Sprouse is részt vett a 2020-as Oscar-díjkiosztó utáni Vanity Fair-bulin. Tette ezt a magyar modell egy elegáns, ám merész ruhában.

Palvin Barbara barátjával, Dylan Sprouse-zal bulizott

Palvin Barbi Barbara Dylan Sprouse Oscar Gala 2020 5
/ Fotó: Karwai Tang / Getty Images

Kiosztották a 92. Oscar-gálán a díjakat, a nyertesekről ebben a cikkünkben számoltunk be részletesen. Nagy meglepetést okozott mind a jelenlévőknek, mind a filmrajongóknak. És végre a régen várt szobrot is megkaphatta Brad Pitt, de Joaquin Phoenix is átvehette élete első Oscar-díját. Persze a vörös szőnyegen is érdekes vizuális ingerekben tobzódhattunk. Natalie Portman Dior-ruhája maga volt a provokáció.

Mint ahogyan az lenni szokott, a gála után több vezető magazin is bulit szervezett. A Vanity Fair eseményén részt vett a magyar modell, Palvin Barbara is, méghozzá természetesen a barátjával, Dylan Sprouse-zal. Palvin ruhakollekciója noha elegáns volt, ám merész is, hiszen átlátszó szettben jelent meg.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz a galériáért!

Kim Kardashiannal összebeszélt Palvin?

Palvin Barbi Barbara Dylan Sprouse Oscar Gala 2020
/ Fotó: Karwai Tang / Getty Images

A sajtósoknak fenntartott területen Palvin és barátja a legfotózottabb páros lettek. Kétségkívül a magyar modell ruhakollekciója miatt.

Ugyanazon az eseményen Kim Kardashian hasonló, Alexander McQueen által tervezett ruhában jelent meg. Összebeszéltek vajon?

Kim Kardashian Oscar Gala 2020 Vanity Fair
Kim Kardashian Az Oscar-Gála Utáni Afterpartin / Fotó: Matt Baron / Shutterstock

Nemrég beszámoltunk az AnOther összeállításáról is, amelyben arra tettek kísérletet, milyen szett állt volna jobban a hírességeknek a viselt ruhakollekcióik helyett.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk