Palvin Barbara a Versace divatbemutatóját Emily Ratajkowski oldalán tekintette meg

Ezúttal nem a barátjával, Dylan Sprouse-zal, hanem modelltársával, Emily Ratajkowskival jelent meg Palvin Barbara a nívós eseményen. A Milánói Divathéten tekintették meg bemutatók sorát.

Sorra járja a Divatheteket Palvin

palvin barbara emily ratajkowski milanoi divathet 2020
Palvin a Milánói Divathéten / Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images

Javában zajlanak a nemzetközi divathetek, és már Milánóban tart a bemutatók sora, ahol újra felbukkant a magyar topmodell, Palvin Barbara ám ezúttal nem párja, Dylan, hanem Emily Ratajkowski oldalán.

Emlékezhetsz rá, hogy New Yorkban szinte Barbival indult a divathét, hogy aztán kedvesével Dylan Sprouse-zal felbukkanjanak az év vörös szőnyeges partiján is, ráadásul jó ég, micsoda szettben volt a magyar szépség ott az Oscar-partin.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz a szexi fotókért!

Donatella Versace oldalán is pózolt a magyar modell

https://www.instagram.com/p/B83RovlnF0M

Bizony most a Versace milánói divatbemutatóján is igencsak szexi, szinte köldökig dekoltált miniben ünnepelte az olasz márka új kollekcióját. Palvin fantasztikus formában van, és szokása szerint elragadó volt. Az első sorban együtt pózolt a nem kevésbé szexi Emily Ratajkowskival, és a show után Donatella Versace oldalán is pózolt egy sort.

Készült videó is az épületbe való belépés során, amelyen az is látható, hogyan veszítette el egyensúlyát a magyar modell, de elég like a boss módon kezelte.

Barbara Palvin takes a stumble after the Versace Fashion Show in Milan

The stunnings Emily Ratajkowski and Barbara Palvin, Carolyn Murphy and more after the Versace Ready To Wear Fall Winter 2020 Fashion Show in Milan. Friday 21…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból