A legismertebb magyar modell, Palvin Barbara sem úszta meg az iskolai szekálást.

Szendvicsbe ültették, így büntették

Palvin Barbara Iskolai Zaklatas
Palvin Barbara / Fotó: Getty Images

A Best magazin Palvin Barbara több ismerősét is megkérdezte arról, milyen korai emlékeik vannak a modellről. Az egyik általános iskolai osztálytársa meglepően nyilatkozott róla: kiderült, a hírességet zaklatták iskolatársai.

“Persze arra is volt példa, amikor az osztálytársai őt pécézték ki maguknak, elvették az ebédjét, vagy a székére tették a szendvicset, hogy beleüljön, utána meg azzal csúfolták. Volt három barátnője, a többiekkel nem igazán foglalkozott” – mondta az egyik ismerőse.

Ok nélkül sértegették

https://www.instagram.com/p/B7d-98EBX8j/

Egy régi ismerőse tovább árnyalja a róla alkotott képet. A nevét elhallgató személy kezdetben ellenszenvesnek tartotta a Palvint, majd amikor jobban megismerte, megértette, miért is viselkedett olyan zárkózottan.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elsőre ellenszenvesnek tűnt, de amikor jobban megismertem, rájöttem, hogy a zárkózottsága csak védekező mechanizmus nála. Bármerre mentünk, lépten-nyomon megállították, és akadt sajnos olyan is, aki ok nélkül sértegette.  (…) elmesélte, mennyire unja, ha az alakját, vagy a munkáját, fotóit kritizálják[/perfectpullquote]

– mondta.

Palvin Barbi a Victoria’s Secret első magyar angyala

A 25 éves modell 2012 óta dolgozik együtt a márkával. Azóta többször vonult már végig a Victoria’s Secret kifutóján, és több kampányukban is részt vett. Most pedig ő az első magyar, aki csatlakozhatott a Victoria’s Secret angyalai közé. 1.7m Likes, 13k Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Better than Burgers ?”

Palvin egyébként a 2020-as Oscar-díjátadó utáni Vanity Fair afterbuliján is részt vett, amin hasonló ruhakollekciót viselt, mint Kim Kardashian. De a New York-i Divathetet sem hagyta ki. A legérdekesebb pillanatokat ebben a cikkünkben szedtük össze.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk