A magyar modell is részt vett a Milánóban megrendezett Versace 2020-as őszi/téli kollekciójának bemutatóján egy elegáns fekete, aranyszínű Versace-ruhában.

A magyar modell a márka fekete galléros, középen aranycipzáros ruhájába öltözött, amelynek belső részét, az olasz márkára oly jellemző barokkos fekete, fehér és arany minták díszítettek, írja a Design Taxi.

Palvin Barbara is megtapasztalta, mit jelent az iskolai zaklatás

Palvin Barbara is megtapasztalta, mit jelent az iskolai zaklatás Szendvicsbe ültették, így büntették A Best magazin Palvin Barbara több ismerősét is megkérdezte arról, milyen korai emlékeik vannak a modellről. Az egyik általános iskolai osztálytársa meglepően nyilatkozott róla: kiderült, a hírességet zaklatták iskolatársai.

A modell kiegészítőként fekete magassarkút, és a Versace Virtus táskáját viselte, miközben a kamerák előtt pózolt a nívós rendezvényen. A 26 éves Palvin a Versace Greca karkötővel és a hozzáillő karika-fülbevalóval tette még díszesebbé a megjelenését.

https://www.instagram.com/p/B833fSihxCa/?utm_source=ig_web_copy_link

A legújabb Versace-kollekción a minimális motívumok, szimbólumok és hímzések a lángok hatását voltak hivatott kelteni, az évszakra jellemző tónusok használatával.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet