Palvin Barbi bugyi nélkül, derékig kivágott ruhában pózolt – Fotó

A leghíresebb magyar modell, Palvin Barbi a V Magazine felkérésére állt a kamerák elé. Igencsak merészre sikeredett, hiszen, mint látható a fotón, fehérnemű nélkül pózolt.

A magyar modell egy igencsak pikáns, derékig kivágott, leopárdmintás ruhában pózol a kamerának. Ráadásul a ruha kialakítása miatt fehérneműt sem visel. 

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

A lentebbi cikkünkben pedig eldöntheted, hogy szexi vagy ijesztő a halloweeni jelmeze Palvin Barbi és Mihalik Enikő modelleknek.

Szexi vagy ijesztő? Palvin Barbi és Mihalik Enikő extravagáns jelmezbe bújtak – Fotók

Enikő Instagram-oldalán is megosztotta, hogy a hagyományosan amerikai ünnepre jellemző ijesztgetés nem áll tőle távol, így egy ismert filmes karakter, a Halott menyasszony bőrébe bújt. A horrorisztikus jelmez ellenére igazán dögös lett a szőkeség jelmeze. 2,213 Likes, 17 Comments – Eniko Mihalik (@eniko) on Instagram: “October 31st!

Írd meg kommentben, mi a véleményed róluk!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból