Összekeverik a Pán Péter és Alíz Csodaországban történetét, Angelina Jolie lesz a főszereplő

Pán Péter és az Alice Csodaországban történetét ötvöző film készül Angelina Jolie-val az egyik főszerepben.

A történetben Peter és Alice testvérek, akikkel a Sohaországba és Csodaországba való utazásuk előtt ismerkednek meg a nézők. Amikor idősebb fivérük meghal egy balesetben, a két gyerek megpróbálja megakadályozni, hogy szüleiket tönkretegye a tragédia. Végül választaniuk kell az otthon és a képzelet – híres kalandjaik – között.

Angelina Jolie And David Oyelowo Split Getty H 2018
Angelia Jolie És David Oyelowo / Fotó: Getty Images

Angelina Jolie játssza majd a gyerekek anyját. Az apjukat pedig David Oyelowo alakítja – írta a hét végén a Deadline hollywoodi hírportál.

Egyikük számára sem újdonság már a fantasy világa. Ráadásul a Disney-nél mostanában hatalmas népszerűségnek örvend az élőszereplős feldolgozásokban való részvétel. Míg Jolie-t korábban láthattuk a Demónában, melynek második részét már forgatják is, Oyelowo a Wrinkle in Time-ban kölcsönözte hangját egy animált szereplőnek.

A Deadline információi szerint a forgatókönyvért az újonc Marissa Kate Goodwill felel majd. A rendezői széket Brenda Chapman foglalhatja el, aki korábban már részt vett a Dreamworks Prince of Egypt és a Pixar Merida című filmjeiben is. Ketten pedig egy olyan eddig nem ismert történetet mesélnek majd el a közeljövőben, melyben a Pán Péter és az Alíz Csodaországban főhősei testvérek voltak, mielőtt híres utazásaikra indultak volna a képzelet birodalmaiba.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból