Paris Hilton is indul az amerikai elnökválasztáson?

Paris Hilton a közösségi oldalán tette nyilvánvalóvá, hogy indulna az elnökválasztás sorén, és újra szexivé tenné Amerikát.

Paris for President?

Kanye West nyomdokain haladva, aki július 4-én Twitteren bejelentette, hogy független jelöltként elindul az elnökválasztáson, Paris Hilton egy nappal később a következőket tweetelte: „Paris for president”.

paris hilton elnokjelolt
Paris for President? / Fotó: Paris Hilton Instragram

Mindehhez mellékelt még egy amerikai zászlót és egy hercegnő emojit. Az Instagramon pedig egy sor olyan fotót osztott meg, amelyek különböző pózokban mutatják őt a Fehér Házban, írja a Design Taxi.

https://www.instagram.com/p/CCRlhJJJqTZ/

A többszörös Arany Málna-díjas színésznő, énekesnő, reality-szereplő, modell, üzletasszony, média- és társasági személyiség, bestseller-szerző, a Hilton szállodalánc alapítójának dédunokája, milliomos örökösnő az egyik képen rózsaszín kosztümben, kezében a kutyájával a rózsaszínben pompázó elnöki rezidencia előtt integetve pózol.

Rózsaszín Ház és Szívalakú Iroda

„Paris elnökasszony, szerintem jól hangzik” – írta, és úgy tűnik a hashtagek alapján, már kampányszlogenje is van: Tegyük újra szexivé Amerikát!

Paris Hilton – I Need You [Official Video]

Paris Hilton I Need You Lyrics I wanna put the happy in your Birthday And I wanna be the merry in your Christmas I’m always giving thanks for you on every Th…

A következő fotón az Ovális Iroda elnöki íróasztalán heverészik tetőtől-talpig leopárdmintás ruhában.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sok gondolkodás-fontolgatás után úgy döntöttem, hogy az Ovális Irodára ráférne egy kis csinosítás[/perfectpullquote]

– jegyezte meg Hilton sokat sejtetően a fotó mellett.

Hilton 2007-ben még a Guiness rekordok könyvébe is bekerült mint a leginkább túlértékelt híresség. Most azt vitatja meg követőivel, hogy szív alakúvá kéne átalakítani az Ovális Irodát. De a Fehér Házat kívül is barátságosabbá varázsolná néhány vödör rózsaszín festékkel. Nem mondhatjuk, hogy nem egy igaz hazafiról van szó, hiszen a Függetlenség napján is posztolt, mégpedig egy olyan képet, amelyen mindössze egy fekete harisnyát visel, háttérben az amerikai zászlóval.

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

Nem köztudott tény, de a 39 éves örökösnőnek van közös múltja a jelenlegi elnökkel, potenciális ellenfelével, Donald Trumppal: modellkarrierjét a ’90-es évek végén éppen az ő ügynökségénél kezdte.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból