Paris Hilton családját tönkretette a hírességről kiszivárgott szexfilm

Paris Hilton 2001-ben tűnt fel egy szexfilm képkockáin, ami pár évvel később kiszivárgott az internetre. Hilton nagynénje, Kyle Richards szerint az eset tönkretette a családjukat. 

Tönkretette a családot

Több mint 15 éve, hogy a Paris Hiltont megörökítő szexfelvétel kiszivárgott az internetre. A híresség nagynénje, Kyle Richards beszélt az esetről Andy Cohen házigazdával a Watch What Happens Live műsorában. Az 51 éves nő szerint a felvétel sokkoló volt és elpusztította a családjukat is. 

paris hilton
A Paris Hiltonról kiszivárgott szexvideó tönkretette a híresség családját / Fotó: Getty Images

A szexfilm 2001-ben készült, amit Paris Hilton és az akkori partnere, a 39 éves Rick Salomon forgattak magáncélra. Néhány évvel később, 2004-ben az anyag kiszivárgott az internetre. A bírósághoz fordulva a magánélet megsértésére vonatkozó pereskedésekbe bonyolódtak volna, de a bíró konkrétan leseperte az ügyet az asztalról. Végül a floridai Kahatani Ltd. ellen indítottak eljárást, ám ezt elutasították ismeretlen okok miatt, írja a People. 

Éjszaka Párizsban vagy szexfilm?

Paris Hilton végül belement abba, hogy a kiszivárogtatott felvételből érkező nyereség egy részével kárpótolják. A 45 perces videó jogait Salomontól a Los Angeles-i Red Light District Video felnőttfilmeket gyártó vállalata vette meg, majd a filmet One Night In Paris címmel forgalmazták. 

Paris Hilton is indul az amerikai elnökválasztáson?

Kanye West nyomdokain haladva, aki július 4-én Twitteren bejelentette, hogy független jelöltként elindul az elnökválasztáson, Paris Hilton egy nappal később a következőket tweetelte: „Paris for president”. Mindehhez mellékelt még egy amerikai zászlót és egy hercegnő emojit. Az Instagramon pedig egy sor olyan fotót osztott meg, amelyek különböző pózokban mutatják őt a Fehér Házban, írja a Design Taxi .

Az ügy azonban ezt követően sem merült feledésbe. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Olyan volt, mint egy nemi erőszaktétel. Úgy éreztem, hogy elvesztettem a lelkem egy részét, amiről kegyetlen és önző módon beszéltek. Szó szerint néha meg akartam halni. Nem akartam élni, mert azt hittem, mindent megvontak tőlem. Nem akartam, hogy ilyen emberként ismerjenek meg[/perfectpullquote]

– mondta Paris Hilton a 2018-as The American Meme dokumentumfilmben. A sztárvilág számára azonban ezek a bűncselekmények nem ismeretlenek. Az utóbbi évek legnagyobb botrányait Harvey Weinstein zaklatási ügyei és az ezt övező #MeToo mozgalom kavarta fel. A Becstelen Brigantyik producerét végül 23 évnyi börtönbüntetésre ítélték, de a döntéshozatalt követően is újabb és újabb ügyek kerültek a felszínre az általa elkövetett szexuális abúzusokkal kapcsolatban. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból