Összevesztek a barátnőjével, miután a férfi 450 ezer forintnyi összeget költött lány barátjára. A posztoló szerint semmilyen szerelemi viszony nincs kettejük között, így a barátnőjének nem kellene idegesnek lennie.

A barátnő nem örült, hogy ilyen nagylelkű a barátjával

A Redditen megosztott történet szerint a férfi együtt nőtt föl barátjával, azóta is nagyon szoros kapcsolatot ápolnak. Ez a kapcsolat azonban soha nem volt szerelmi, inkább, mint lánytestvérként tekint rá. A lánynak férje is van, akivel szintén jó kapcsolata van, őt nem zavarja a barátságuk.

A 24.hu szerint a férj kérte meg, hogy vigye el feleségét egy halétterembe, amíg ő nincs a városban, mivel ő nem szereti a halas ételeket. A posztoló azonban nem érte be ennyivel, elvitte egy musicalre is, kibérelt egy kétágyas hotelszobát és másnap múzeumba és borkóstolásra látogattak. Az egész program 1500 dollárba került.

A férfi barátnője, akivel 6 hónapja vannak együtt, azonban nem értékelte, hogy ilyen nagylelkű a barátjával. A barátnő dühös lett, és azt állítja, biztosan többet szeretne a barátjától, ha ennyi pénzt költ rá.
A posztoló elismerte, hogy furcsának tűnhet a szituáció, de egy éve sincsenek együtt a barátnőjével, a barátjával pedig vagy 20 éve ismerik egymást, így nem érti, miért kell ezen mérgelődni.
Szerinted kinek van igaza?

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet