Folyamatos feszültségforrás a közös étkezés annál a párnál, ahol a férfi folyamatosan pontozza a nő főztjét, jelezve, hol tudna még fejlődni etéren.

A közös vacsora állandó vitatémává vált a pontozó férj miatt

A Redditen osztotta meg történetét a nő, akinek férje szakácsként és tanácsadóként dolgozik, és úgy tűnik, hazaviszi a munkát. Jerry ugyanis nem áll le a nő által készített ételek pontozásával, folyamatosan kiemeli, hol kellene fejlődnie a nőnek főzés fronton.

A Mirror leírása szerint a férfi csak azt szeretné, hogy a nő megtanuljon főzni, de talán nem ez a megfelelő módszer erre, tekintve, hogy a szokás rendszeres vitatémává vált kettejük között.

A férj szerint ez csak konstruktív kritika, így lehet fejlődni főzés ügyben

A legutóbbi eset különösen nagy port kavart, a nő szülei jöttek át vacsorára, és a férj minden egyes ételt kommentált és pontozott. A szülők is láthatóan zavarban voltak, de a férfi ekkor sem hagyta abba, osztotta a tanácsokat, hogy hogy lehetne legközelebb jobb pontokat szerezni. A pár a szülők távozása után jól összeveszett, amiért a férj ilyen kellemetlen helyzetet teremtett.
A férfi azzal érvelt, hogy ez konstruktív kritika, és a tanítványainak is pontszámokat ad, hogy fejlődni tudjanak. A nő pedig közölte, ő nem a tanítványa, és többet nem fog adni neki abból, amit főz.
A hozzászólók többsége a nő pártját fogta, egyetértettek abban, hogy a férj tapintatlan volt vele szemben.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet