Nagy port kavart a TikTokon az a videó, amiben a girlygirluk felhasználó megosztotta, szerinte mit kell tennie egy nőnek egy párkapcsolatban. A kommentelők szerint a nő lemaradt az 1940-es években.

Ezek szerint egy nő dolga a párkapcsolatban, hogy kiszolgálja a férfit

A 24.hu cikkezett a videóról, ami 3,5 milliós nézettséget szerzett magának a TikTokon, de csupán 93 ezer kedvelést ért el. A girlygirluk felhasználónevű nő azzal kezdi videóját, hogy nem is olyan nehéz egy férfit boldoggá tenni. Szerinte ehhez annyi kell, hogy „etesd, csókold, viselj ruhákat, legyél a legjobb barátja, tedd paradicsommá az otthonotokat és áraszd el bókokkal”.

A videó 23 ezer kommentet gyűjtött össze, melynek többsége nem igazán ért egyet a nő véleményével. Többen jelezték, hogy ők nem szeretnének a párjuk anyjaként viselkedni, és egyébként is, ha egy nő mindezt megteszi, sokszor az sem elég, és nem látnak semmit viszonzásul.

TikTok

No Description

Te mit gondolsz?

Ezért kellenek nagyon a tinilányoknak a női szuperhősök

Azt idáig is lehetett sejteni, hogy a tévés és mozis szuperhősnők milyen fontos szerepet játszanak a lányok életében. A Women’s Media Center és a BBC America legfrissebb kutatása azonban végre számadatokkal is alátámasztja, hogy a női sci-fi karakterek és szuperhősök milyen hatást gyakorolnak a tinilányokra.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet