Egy kíváncsi barátnő kétségbeesetten szerette volna megtudni, mi rejtőzik partnere titkos szexbaba-szobájában, így besurrant a férfi tudta nélkül – nagyon megbánta.

Egy nő elárultaDailyStarnak, hogy párja megszállottja a szexbabáinak, amiket egy kulcsra zárt szobában tart. A titkos szobába sosem engedte be a barátnőjét, akiben ettől még inkább megnőtt a kíváncsiság.

Amikor a férfi ételmérgezést szenvedett, barátnője segítségére szorult. A lány vitt neki ételt és vizet, majd kényelembe helyezte beteg barátját, aki el is aludt. Ekkor vette észre, hogy a szexszoba kulcsa az éjjeliszekrényen van. A lány úgy döntött, hogy kihasználja az alkalmat, és besurran a szobába.

A szobában hat szexbabát talált, a vetkőzés különböző szakaszaiban. A franciaágyon számos szexjáték hevert.

Kapcsolódó cikk

Ami igazán megrémisztette, az az volt, hogy egyik baba sem hasonlított rá. Mindegyikük szőke és formás volt, míg a barátnő vörös hajú, és kis mellű. Elmondása szerint nem tudja kiverni a fejéből a szexszoba látványát, és nem tudja, mit tegyen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.