A nő attól tart, a párja kémkedik utána, miután furcsa féltékeny megjegyzéseket tesz minden alkalommal, amikor beszélget a fiú barátaival.

A párja mindig akkor tesz megjegyzéseket, amikor tényleg beszélt valamelyik barátjával

A nő a Mumsneten számolt be róla, hogy mindig is voltak fiú barátai, de sosem volt köztük semmi, és a beszélgetéseik is mindig teljesen normálisak voltak, sosem flörtöltek. A Mirror cikke szerint azonban a nő párja ettől függetlenül nehezen viseli a fiúbarátokat, a férfi azon a véleményen van, hogy a fiúk csak várják a megfelelő alkalmat, hogy elcsábítsák.

A nő két fiú barátjával beszélget rendszeresen, de elmondása szerint nem napi szinten, van, hogy egy hónap is eltelik két üzenetváltás között. A barátja pedig mindig aznap viccelődik azon, hogy „a másik barátjával” beszélget, vagy hogy kivel üzenget, amikor ténylegesen beszélt valamelyik fiúval.

A férfi előbb tudja, hogy üzenetet kapott, mint ő

A nő gyanakodni kezdett, hogy a férfi az iPadjén léphet be a Facebook-fiókjába, és talán úgy olvasgathatja az üzeneteit, de a fiú tagadta. Egy évvel ezelőtt a férfi a munkából hazaérve kapott össze vele, amiért más fiúkkal beszél, és a nő csak később vette észre, hogy tényleg érkezett neki egy üzenet valakitől az engedélykérések közé.
A hozzászólók többsége egyetértett abban, hogy a férfi valahogyan biztosan hozzáfér a lány üzeneteihez. Azt tanácsolták, változtassa meg mindenhol a jelszavait, és ha így sem állnak le a megjegyzések, valószínűsíthető, hogy a fiú kémprogrammal kutakodik utána. Többen kiemelték, hogy érdemes lenne szakítani a férfivel, mert ha kémkedik, sokkal nagyobb a probléma a kapcsolattal.

„Minden viseletedet jóvá kell hagyatnod velem és az anyukámmal” – írta az egyetemre felvételt nyerő lány párja

A lány párja 11 pontban fogalmazta meg, mit csinálhat és mit nem.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet