A Szívek szállodája 4. évadának 7. epizódja óta rajongunk mi is a művészettörténet remekeit felelevenítő élőszobrokért és fotóalkotásokért, és a karanténban töltött időt szerencsére sokan használják kreatív energiáik kibontakoztatására.

Ágyneművészet, amihez nem kiell kijárnod a MOME-t

Akad, aki a Sims-re fizet elő újra, és vannak olyanok is, akik az Animal Crossing virtuális világában öltöztetik fel karaktereiket a kedvenc korszakjuk divatirányzata szerint, vagy éppen szerveznek virtuális tüntetést.

Animal Crossing: a jövő online tütetéseinek zászlóshajója

Néhány hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy Hongkong utcáin az arcukat eltakaró tüntetőkre támadott a rendőrség. A demonstrációk több mint egy éve, tavaly februárban kezdődtek azután, hogy megjelent a kiadatási törvény módosításának tervezete, amely lehetővé tette volna, hogy olyan hongkongi állampolgárokat is kiadjanak például Kínának, akikkel addig nem volt kiadatási egyezménye a különleges közigazgatási területnek.

Az Instagramot elözönlő Live-ok és online beszélgetőműsorok garmadájában szinte tobzódunk a választási lehetőségek között. Az interneten töltött óráink megsokszorozódott száma új trendek megjelenését is magával vonja, mint amilyen a párnaruha is.

Pillow Challenge 759
/ Fotó: Shutterstock

A koncepció egyszerűségének köszönhetően pillanatok alatt rengeteg rajongója lett a viseletnek. Influenszerektől kezdve, hollywoodi sztárokon át, a cuki kiskutyájukat beöltöztetőkig, hetek óta mindenki párnát magára szíjazva pózol. Egy divatos öv kell csak hozzá, hogy egy hátnélküli mini boldog tulajdonosai lehessünk mi is.

https://www.instagram.com/p/B_Ac0guDdtY/?utm_source=ig_web_copy_link

Rejtőzködő, de befolyásos svéd influenszerek

Az arcukat csak szökőévente felfedő két svédországi divatikon indította új őrület hozományaként már több mint 180 000 találatra bukkanhatunk az Instagramon.

Persze nem a karanténidők az első, hogy az ágyneműhuzatok puhasága megihleti a divatszakemberket.

A Maison Margiela egyik kollekciójának bemutatóján a divatház tervezte nyakpárnákkal vonultak fel a modellek, de a konceptuális és avant-garde irányzatok úttörője, a Viktor & Rolf tervezőinek ikonikus ágy-ruhájával is gyakran álmodunk még.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet