A párterápia hazánkban még nem túl elterjedt gyakorlat, pedig hatásossága régóta bizonyított. Hogy mi is bizonyítja mindezt: 10 világsztár, 5 házasság, amit megmentettek.

Beyoncé és Jay-Z

Beyonce Jay Z Parterapia Hazassag Vilagsztarok
Beyoncé És Jay-Z A Párizsi Louvre-Ban Forgatott Klipet

Hollywood egyik legbefolyásosabb sztárpárjának sem volt mindig fenékig tejfel a kapcsolata.

Jay-Z nyíltan mesélt arról, hogy közös „On the run” turnéjuk alatt olyan feszültségek voltak köztük feleségével, hogy online vették igénybe terapeutájuk segítségét.

Állítása szerint az őszinte kommunikáció az, ami összetartja házasságát a világ legnagyobb popsztárjával. Az ő példájuk is bizonyítja, hogy nemcsak az tud nehézségeket okozni egy kapcsolatban, ha túl keveset van együtt a pár, hanem az is, ha túl sokat.

https://www.instagram.com/p/B94mifLDLRP/

Húsz év együtt már magában szép teljesítmény, főleg akkor, ha mindez a rivaldafényben zajlik.

Mikor Will és Jada úgy érezték, zátonyra futott a házasságuk, bevontak egy terapeutát, bár Will elmondása szerint tartottak attól, hogy mit fog szólni a közvélemény.

Ma már tudja, hogy nem ez a fontos, hanem a családja boldogsága és különben is, szinte minden házasságban vannak mélypontok. Azt mondja, az igazi bátorság az, hogy a felek szembenéznek a problémákkal és megpróbálják megoldani azokat.

Hírességek, akiknek magassága eltér az átlagostól

Egy alacsony filmsztár is tűnhet átlagosnak, vagy éppen magasnak is. Összeállításunkból kiderül, kik azok a hírességek, akik trükkök nélkül is kiemelkednek az átlagból, nem csak tehetségük, hanem magasságuk által is. 320.6k Likes, 3 Comments – Julia Roberts (@juliaroberts) on Instagram: “Heading out in Malaysia with @girlsopportunityalliance ⭐️”

És ha már bátorság, nemrég Will Smith a 2Pacra való féltékenységéről is beszélt egy rádióműsorban. Jada egyébként a Mátrix 4-ben újra szereplni fog.

Pink Carey Hart
Pink És Carey Hart / Fotó: Getty Images

A popsztár és a motorversenyző házassága 2008-ban olyannyira megfeneklett, hogy különköltöztek és még a válókeresetet is beadták.

Szerencsére a papírokat nem írták alá és a mai napig boldog házasságban élnek két gyermekükkel. Pink egy interjúban azt mondta, hogy mióta párterápiára járnak, sokkal „kedvesebben” veszeksznek egymással és a gyerekek előtt sosem hangzik el hangos szó.

Szerinte azt is meg kell tanulni, hogy az ember ne otthagyja a másikat, hanem arra törekedjen, hogy kibéküljön vele.

Cameron Diaz Benji Madden Scaled
Cameron Diaz És Benji Madden / Fotó: Getty Images

A szőke színésznő híres volt arról, hogy jól megvan szingliként és mikor a rocksztár megkérte a kezét, óvatosan mondott igent.

Mielőtt összekötötték volna életüket, írtak egy házassági szerződést, ami nem ment zökkenőmentesen, ugyanis nézeteltéréseik voltak az anyagiakat illetően, így ők azon ritka párok közé tartoznak, akik még az esküvő előtt mentek el párterápiára.

A válások egyik leggyakoribb oka az, hogy a felek összevesznek a pénzen, de Cameron és Benji mindennek elébe mentek, azóta is boldogok együtt és nemrég gyermekük is született.

Kristen Bell Es Dax Shepard
Kristen Bell És Dax Shepard / Fotó: Getty Images

A két színész mindig nyíltan beszélt a házasságuk nehézségeiről, a karantén alatt az egyik tévéműsorban is úgy jelentkeztek be, hogy közölték: éppen napok óta nem beszélnek egymással.

Kristen szerint az a fontos, hogy a felek felelősséget vállaljanak tetteikért és ne féljenek elismerni, ha hibáztak. Elmondása szerint házasságuk azért működik, mert szeretnek együtt lenni, bíznak egymásban és ha gondjaik vannak, azon dolgoznak, hogy megoldják azokat.

Elmondása szerint az a lényeg, hogy ne csak az egyik fél akarja a változást és férje remek partner abban, hogy együtt küzdjék le a problémákat.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet