Két évvel ezelőtti telt házas koncertje után 2019. április 12-én visszatér Passenger az Akvárium Klubba, hogy bemutassa legújabb, Runaway című albumát.

Hirdetés

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal. Azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája. A dal, amely meghozta számára a világhírnevet, 2012-ben jelent meg. Azóta több mint két milliárd megtekintésnél tart a YouTube-on, emellett pedig számos díjat is hozott az énekesnek.

Passenger koncertet hoz az Akvárium Klubba / Fotó: Az énekes hivatalos weboldala

Passenger 2016-ban telt ház előtt játszott  az Akvárium Klubban, most pedig visszatér, hogy a nyár legvégén megjelent, az Egyesült Királyság és Ausztrália között rögzített Runaway című tizedik albumát is meghallgathassuk élőben.

Dülöngélés A Föld legmagasabb emberével / ContextUs

Hatalmas lelkesedéssel, mégis egy kis keserűséggel indultam el szeptember 13-án, kedd este a Hajóra. Egy számomra nagyon fontos lánnyal keltem volna útra a svéd Bob Dylanként is emlegetett Kristian Mattson aka The Tallest Man On The Earth fellépésére. A változékony időjárás, a járvány vagy egyszerűen a sors viszont

Zenéjében mindig is benne volt a popos, rádióbarát, toplistavezető (Young As The Morning, Old As The Sea – 2016), és a magába forduló, visszafogottabb énekes-dalszerző is (The Boy Who Cried Wolf – 2017), az új album azonban újra inkább a nagyhatású, kórusokkal teli, slágeres oldalához tartozik.
 

Vannak, akik szerint, ha azt mondom valamire, hogy popos, akkor káromkodom. Pedig ez csak annyit jelent, hogy egy dallam fülbemászó. Hát, az én kedvenc számaim mind fülbemászóak

– mondta korábban Rosenberg.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. április 12., péntek, 19 óra

Helyszín: Akvárium Klub

Jegyár: 7. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Hirdetés