Már több mint 2 milliárdan nézték meg, most Budapestre látogat Passenger

Két évvel ezelőtti telt házas koncertje után 2019. április 12-én visszatér Passenger az Akvárium Klubba, hogy bemutassa legújabb, Runaway című albumát.

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal. Azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája. A dal, amely meghozta számára a világhírnevet, 2012-ben jelent meg. Azóta több mint két milliárd megtekintésnél tart a YouTube-on, emellett pedig számos díjat is hozott az énekesnek.

passenger new shot 1300 760
Passenger koncertet hoz az Akvárium Klubba / Fotó: Az énekes hivatalos weboldala

Passenger 2016-ban telt ház előtt játszott  az Akvárium Klubban, most pedig visszatér, hogy a nyár legvégén megjelent, az Egyesült Királyság és Ausztrália között rögzített Runaway című tizedik albumát is meghallgathassuk élőben.

Dülöngélés A Föld legmagasabb emberével / ContextUs

Hatalmas lelkesedéssel, mégis egy kis keserűséggel indultam el szeptember 13-án, kedd este a Hajóra. Egy számomra nagyon fontos lánnyal keltem volna útra a svéd Bob Dylanként is emlegetett Kristian Mattson aka The Tallest Man On The Earth fellépésére. A változékony időjárás, a járvány vagy egyszerűen a sors viszont

Zenéjében mindig is benne volt a popos, rádióbarát, toplistavezető (Young As The Morning, Old As The Sea – 2016), és a magába forduló, visszafogottabb énekes-dalszerző is (The Boy Who Cried Wolf – 2017), az új album azonban újra inkább a nagyhatású, kórusokkal teli, slágeres oldalához tartozik.
 
[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Vannak, akik szerint, ha azt mondom valamire, hogy popos, akkor káromkodom. Pedig ez csak annyit jelent, hogy egy dallam fülbemászó. Hát, az én kedvenc számaim mind fülbemászóak[/perfectpullquote]

– mondta korábban Rosenberg.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. április 12., péntek, 19 óra

Helyszín: Akvárium Klub

Jegyár: 7. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból