Nincs könnyű helyzetben.
Pásztor Anna nemrég megelégelte, hogy az 51 éve alatt 25 albérletben élt, s úgy döntött megépítetti a Pilisben álmai házát. Egyvalamivel viszont nem számolt.
“Az a helyzet, hogy amikor felkészültünk erre az egész dologra, tudtuk, hogy jóval túl fogunk menni a büdzsének. De arra nem gondoltunk, hogy Jézustól is kölcsön kell majd kérnünk” – vallotta be a Youtube-csatornáján az énekesnő, aki mindenét pénzé tette, hogy legyen tető a fejük felett.
“Eladtunk mindent, ami volt. Örököltem, azt is eladtuk. Volt egy picike kis albi, azt is eladtuk. Felvettünk kölcsönt minden nemű forrásból” – mondta Pásztor Anna.

Kapcsolódó cikk

“Az az érdekes, hogy három éve minden pénzünket betoljuk az építkezésbe, nem csinálunk semmit, nem megyünk sehova, nem eszünk semmi atom finomat, és valahogy ezt az erőfeszítést odafenn díjazzák, mert mindig valahonnét megérkezik a pénz. Igaz, hogy az unokáim is fizetni fogják a hiteleimet, de valahogy bent leszünk!” – tette hozzá Anna, aki bízva a szerencsében beruházott egy kaparós sorsjegyre, hátha megüti a főnyereményt. Sajnos azonban csak ezer forinttal lett gazdagabb.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet