Elborzadt egy vendég, miután beleharapott egy döglött patkányba, amelyet a fagyasztott zöldségeiben talált. Azt hitte, hogy articsóka.

Fején találta a patkányt

Juan José D. M. a spanyolországi Malaga régióból, december 24-én vett egy zacskó fagyasztott zöldséget és burgonyát a francia Carrefour áruházlánctól – írja a Daily Star.

Amikor három nappal később, december 27-én egy serpenyőbe tette a hozzávalókat, észrevett egy sötét darabot, de először nem foglalkozott vele.

„Láttam, hogy melyik a sötétebb, de azt hittem, hogy articsóka. Amikor megettem egy kanállal, valami furcsa, kemény és ropogós dologra lettem figyelmes, ezért kiköptem. Először nem tudtam, hogy mi az. Aztán láttam, hogy két szem néz rám és volt bajusza. Felkeltem és elmentem hányni” – nyilatkozta a férfi.

A test többi részét még nem találta meg az üzletlánc

A kellemetlenséget jelentette az andalúz regionális kormány fogyasztóvédelmi osztályán, majd panaszt tett a Carrefour is – még a rágcsáló fejét is elvitte a szupermarketbe.

„Ha én kaptam meg a patkány fejét, kié lett a test többi része? Még mindig nem tudok enni. Csak joghurtokat és italokat fogyasztok. Amellett, hogy egészségtelen, veszélyes is lehet, egy gyerek megfulladhatott volna” – tette hozzá.

Patkány Hamburger Szendvics José Juan
/ Fotó: José Juan D. M
Elmondása szerint kezdetben az alkalmazottak nem hitték el a történetét, ezért vitte a levágott fejet bizonyítandó és a pultra tette.

„Miután megkaptuk a panaszt, felvettük a kapcsolatot a termék gyártójával, és felülvizsgáljuk a terméken végzett összes ellenőrzést, hogy megbizonyosodjunk azok helyességéről. Fokozottabb ellenőrzéseket fogunk végezni a gyártónál és a magunknál is, illetve minden szakaszban tájékoztatni fogjuk az ügyfelet arról, hogy mi történik” – erősítette meg a Carrefour szóvivője.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet