Paul Van Dyk: A világ egyik legkeresettebb Dj-je az Akváriumban

Kétszer az év DJ-jének választották, Grammy-díjra jelölték és több mint 3 millió eladott lemezzel büszkélkedhet Paul Van Dyk. És hosszú idő után újra Budapesten, Akvárium Klubban!

Matthias Paul, azaz ismertebb nevén Paul Van Dyk azok közé a zenei producerek közé tartozik, akik hánytatott sorsukből űrhajó módjára kitörtek. Kelet-Berlinben nőtt fel, 4 évesen édesapja elhagyta a családot. Amíg rádiósként tanult, fejlődőtt, addig párhuzamosan asztalos gyakornokként is dolgozott. 

Mivel a berlini fal zárkózottságában olyan helyen élt akkoriban, ahol nem léteztek lemezboltok, ezért az országba illegálisnak mondható módon beszivárgó felvételeket másolgatta osztálytársai számára – ezzel is fejlesztve zenei (szó)kincsét. 

Első fellépésére 1991 márciusáig kellett várnia, amikor a Tresor nevezetű szórakozóhelyen játszott. De utána nem volt megállás.

2009-ben, a For An Angel slágerével robbant be a köztudatba.

Paul van Dyk – For An Angel 2009

For more songs like “For An Angel 2009”, follow our “Dance All Day” Spotify playlist! http://smarturl.it/DanceAllDay Paul van Dyk – For An Angel 2009 from Ul…

Folyamatosan újított stílusán, igazodva az aktuális trendekhez, de meghagyva egyedi hangját. Így egy szóval se mondhatjuk rá, hogy retro! Csak azt, hogy Let go (a For An Angel slágere után a következő évben a slágerlistákon találta magát, hála a Let gonak)!

Paul Van Dyk – Let Go

Taken from the album ‘In Between’ You can download the album from iTunes here: http://bit.ly/14lLWpP

Paul Van Dyk nem csak azért kivételes, mert baromira jó zenéket készít, s mélyről indult, hanem közéleti szereplésben is aktív, 2001 óta. A The politics of dancing fűződik a nevéhez, amelyet az elektronikus zene univerzalitása inspirált.

Palesztinok táncolnak izraeliekkel. Libanoni emberek táncolnak izraeliekkel – háború nélkül 

– mondta az Ibiza Voice-nak.

1. Sagitaire – ‘Shout C’ Mon (Coast 2 Coast Mix)’

Paul van Dyk. The Politics Of Dancing (CD2) Suscribe to our site on facebook: https://www.facebook.com/pages/Paul-Van-Dyk-The-king-of-electronic-music/108967…

A német dj már szinte minden nagyvárosban, azok nívós fesztiváljain és klubhelyein fellépett. És természetesen a Tomorrowland sem maradhat ki a sorból, ahol az elektronikus mesterek legjavának egyik fontos helyszíne.

Most viszont újra ellátogat a magyar rajongóihoz, aminek az Akvárium Klub ad otthont. A szervezők tudnak időzíteni, hiszen tegnap jelent meg a From then on album preview a YouTube-csatornáján, így biztosan hallhatunk többet is a legújabb lemezéről.

Paul van Dyk – From Then On (Album Preview)

Paul van Dyk – From Then On (Album Preview) Pre-order now ▼ http://apple.co/2fa0XE5 Release October 20th 2017 on VANDIT Records Electronic music and trance p…

A Trance News szerint a From Then On forduló pont Paul életében. Az album egy megszokott perspektívájának elmozdításában fogant.

A német zenei producer turnéi során írta meg a trekkeket, miután kigyógyult a rehabilitációnak köszönhetően a sérülésekből, amelyet még 2016 elején szenvedett el.

Az A State of Trance eseményén egy éneklős résznél Paul Van Dyk felmászott az űrhajószerű pultra, és a közönséget kezdte integető kézmozdulatokkal énekeltetni. Leesett, helikopter vitte kórházba.

Mint írtuk, valóban jól időzített az Akvárium, hiszen Paul már ki is tűzte az új korong dátumát, amely nem más, mint október 20-a. És mikor csapathatjuk a német sztárdéjére? 20-án. Nem lepődnénk meg, ha a különleges egybeesés miatt meglepetéssel készülne! Szóval érdemes a még maradt jegyekre lecsapni!

#web | #facebook | #instagram | #youtube

Facebook-esemény:   ITT  

Időpont: 2017. október 20. — 23 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 6, 000 HUF

Jegyigénylés:  ITT  

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból